100 μύρια η Μπάγερν για Μπέιλ! Τον Μπέιλ τον ρώτησαν;

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάστηκε από τα μίντια πως έτριβε τα χέρια του όταν ενημερώθηκε ότι η Μπάγερν είναι διατεθειμένη να πληρώσει 100.000.000 ευρώ για τον Μπέιλ. Άπαντες, όμως, υπολόγισαν χωρίς τον Ουαλό.

100 μύρια η Μπάγερν για Μπέιλ! Τον Μπέιλ τον ρώτησαν;

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει το "Μπερναμπέου", αλλά...

Όπως αναφέρει το "Diario Gol" ο Ουαλός σταρ ξεκαθάρισε τον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι η πρόταση της Μπάγερν τον τιμά ιδιαίτερα, ωστόσο το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία δεν του κάθεται ιδιαίτερα καλά!

Το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Μπέιλ είναι "ok" στο να αφήσει τη "Βασίλισσα" αν και μόνο αν ο Πέρεθ πει το "ναι" σε πρόταση από την Αγγλία, βλέπε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε διαφορετική περίπτωση δεν του κουνάει από την πρωτεύουσα γιατί εκεί έχει στήσει την οικογένειά του και θα έμπαινε στη διαδικασία της μετακόμισης, αρκεί ο προορισμός να είναι το "σπίτι" του, δηλαδή στο Νησί.

Από τα στοιχεία των προηγούμενων ημερών προέκυπτε ότι ο Πέρεθ ήταν ενθουσιασμένος με την προοπτική να δώσει για 100.000.000 ευρώ τον Μπέιλ. Τώρα, όμως, οφείλει να αλλάξει εκ νέου τα πλάνα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK