Έκλεισε ο Σιόβας για το καλοκαίρι

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να εφαρμόσει από τώρα το σχέδιο με τους Έλληνες παίκτες και γι' αυτό το λόγο ήρθε σε συμφωνία με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Δημήτρη Σιόβα. Οι μεταγραφές του... καλοκαιριού και το όνομα που θα κάνει την διαφορά. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Διονύση Δελλή.

Έκλεισε ο Σιόβας για το καλοκαίρι

Στα κόκκινα ο 23άχρονος στόπερ του Πανιωνίου, από την επόμενη περίοδο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μιλήσει για έναν Ολυμπιακό… made in Greece από τους πρώτους κιόλας μήνες που πήρε στα χέρια του, το τιμόνι των Ερυθρολεύκων. Και οι πρωταθλητές Ελλάδας φαίνεται πως πραγματικά θα έχουν την ευκαιρία από το καλοκαίρι και έπειτα για την δημιουργία ενός προφίλ που θα παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Έκλεισε ο Σιόβας για το καλοκαίρι
marinakis.jpg INTIME SPORTS

Πρόθεση για νέους και Έλληνες παίκτες...

Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση της διοίκησης. Να αποκτηθούν οι καλύτεροι νεαροί Έλληνες παίκτες. Η αφρόκρεμα της generation X. Και σε συνδυασμό με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τον υπάρχον ισχυρό κορμό να δημιουργηθεί μια ομάδα παρόντος και μέλλοντος με σημαντικές προσδοκίες.

Στον κορμό του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή υπάρχει οι αρχηγοί Τοροσίδης και Αβραάμ. Υπάρχει ο Γιάννης Φετφατζίδης που ουσιαστικά περνά την δεύτερη σεζόν του ως βασικός στο λιμάνι. Και εσχάτως ο Γιάννης Μανιάτης, με το σπαθί του και τις εξαιρετικές παρουσίες του, έκλεισε «καρέ».

Έκλεισε ο Σιόβας για το καλοκαίρι

Οι δανεικοί και ο Σιόβας

Ένα άλλο καρέ πάλι είναι στο… δρόμο για το λιμάνι. Τρεις δανεικοί που δεδομένα θα επιστρέψουν το καλοκαίρι (Μήτρογλου, Τάτος, Ζαραδούκας) και ο Δημήτρης Σιόβας που θα πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ο 23άχρονος στόπερ του Πανιώνιου έκλεισε για το καλοκαίρι. Οι Ερυθρόλευκοι προσθέτουν στην άμυνα τους ένα κλασικό αριστεροπόδαρο και ως το καλοκαίρι; Δεδομένα θα έχει και συνέχεια.

Ο Ανδρέας Σάμαρης (επίσης του Πανιωνίου) είναι στο σημάδι. Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Ξάνθη) επίσης. Ο Γιάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος) είναι σε… παρακολούθηση από την αρχή της σεζόν. Και για να κλείσει ένα ακόμη καρέ, αυτή τη φορά μόνο υποψηφίων; Από τη στιγμή που μένει ελεύθερος ο Μιχάλης Σηφάκης δεν θα πρέπει να αποκλειστεί επουδενί το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να δείξει ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα της εθνικής μας ομάδας.

Έκλεισε ο Σιόβας για το καλοκαίρι
valverde.jpg INTIME SPORTS

Ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά...

Μεταγραφές πάντως έχει και τον… Γενάρη. Τουλάχιστον οι "ερυθρόλευκοι" μετά την απόκτηση του Ρόι Κάρολ δεδομένα παλεύουν για να βρουν έναν παίκτη «κάνω τη διαφορά» για το δεξί άκρο της επίθεσης τους.

Μένουν λιγότερες από 100 ώρες για να ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. Άρα ότι είναι να γίνει, θα γίνει άμεσα. Είτε με τον 26άχρονο Πορτογάλο Πάολο Μασάδο της Τουλούζ που από χθες το όνομα του «αποκαλύφθηκε» ότι υπάρχει στο Ερυθρόλευκο πλάνο. Είτε με έναν παίκτη που το όνομα του ακόμη διατηρείται μυστικό. Και που για πολλούς είναι το πραγματικό φαβορί. Αν τελικά γίνει μεταγραφή. Αν ο Ολυμπιακός προλάβει να βρει αυτό που ψάχνει (αλλά και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να το αποκτήσει), πριν το μεταγραφικό παράθυρο κλείσει.

Διαβάστε ακόμη:

Preview: Ολυμπιακός-Εργοτέλης

Στη λίστα ο Μασάντο, όχι προτεραιότητα

Επιστροφή Μιραλάς, εκτός ο Φουστέρ

Mέγερι: "Πολύ καλό δίδυμο με Κάρολ"

Υπέγραψε για 1,5 χρόνο ο Κάρολ: "Ερχομαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

News 24/7

24MEDIA NETWORK