"Εκτελέστηκε συμβόλαιο εκφοβισμού και ξυλοδαρμού"

Ανακοίνωση για όσα διαδραματίστηκαν στον επεισοδιακό αγώνα με τον Ατρόμητο Πειραιά εξέδωσε η Πεύκη, η οποία κάνει λόγο για εκτέλεση συμβολαίου εκφοβισμού και ξυλοδαρμού από συγκεκριμένο άτομο.

"Εκτελέστηκε συμβόλαιο εκφοβισμού και ξυλοδαρμού"

Επεισοδιακή ήταν η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο Πειραιά και Πεύκη, με τον τεχνικό της δεύτερης, Πέτρο Δημητρίου να αποχωρεί αιμοφυρτος από το Ρέντη έπειτα από επίθεση αγνώστων στα αποδυτήρια. Διαβάστε την ανακοίνωση της Πεύκης για όσα έγιναν στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:

"Αύριο θα παρουσιάσουμε στοιχεία και φωτογραφικό υλικό από την εγκληματική επίθεση των ανθρώπων του Ατρομήτου Πειραιά προς την αποστολή της Πεύκης. Σήμερα, δίνουμε μόνο μία πληροφορία, μήπως θελήσει η αστυνομία της περιοχής να την αξιοποιήσει. Οι μπράβοι, που εισήλθαν στα αποδυτήρια της ομάδας μας και εκτέλεσαν συμβόλαιο εκφοβισμού, ξυλοδαρμού, και τελικά τραυματισμού, παικτών και προπονητή, έχουν αρχηγό και ονοματεπώνυμο. Σταυριανάκης Σωτήρης, που εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά της περιοχής, προσωπικός φίλος του προέδρου του Ατρομήτου, κ. Χ. Σδρένια.

Ο συγκεκριμένος, αφού εκτέλεσε το έργο του, φυγαδεύτηκε υπό την συνοδεία δύο αστυνομικών που φρόντισαν να τον απομακρύνουν από μία μικρή πόρτα του γηπέδου, αντί να τον οδηγήσουν στην φυλακή σύμφωνα με το νέο, αυστηρό αθλητικό νόμο. Αναμένουμε τις εκθέσεις της αστυνομίας για να προχωρήσουμε νομικά το όλο θέμα. Η στάση μερικών αστυνομικών κρίνεται ύποπτη. Αναμένουμε και θα επανέρθουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ