Εκτός αποστολής ο Γκέκας

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα απέναντι στη Μπαρτσελόνα (Τρίτη, 21:45) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Δευτέρας.

Εκτός αποστολής ο Γκέκας

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής
Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του αγώνα απέναντι στη Μπαρτσελόνα (Τρίτη, 21:45) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Δευτέρας. Από αυτή, προέκυψε η απουσία του Φάνη Γκέκα, ο οποίος είχε ενοχλήσεις, δεν κατάφερε να τις ξεπεράσει και ως εκ τούτου έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, επέλεξε τους ακόλουθους είκοσι: Γκαλίνοβιτς, Σιημητρά, Βύντρα, Δάρλα, Γκούμα, Μόρις, Κώτσιο, Κονσεϊσάο, Μπίσκαν, Γκονζάλες, Σέριτς, Βόουτερ, Μάντζιο, Ολισαντέμπε, Τόργκελε, Παπαδόπουλο, Νίλσον, Τζιόλη, Λεοντίου και Χαραλαμπίδης .

Μπορεί ο Λαρισαίος φορ να έμεινε εκτός, ωστόσο ο 51χρονος τεχνικός έχει στα χέρια του πληθώρα επιλογών, κάτι που δεν συμβαίνει συνεχώς εφέτος. Θυμίζουμε πως Τόργκελε, Μάντζιος, Παπαδόπουλος και Ολισαντέμπε αποτελούν ένα αξιοπρόσεκτο καρέ επιθετικών.

Σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε ο Ιταλός τεχνικός, το 4-4-2 δεν αλλάζει και οι επικρατέστεροι είναι οι ακόλουθοι: Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς στο τέρμα, δεξιά στην άμυνα ο Λουκάς Βύντρα, αριστερά ο Φίλιππος Δάρλας και στο κέντρο αυτής οι Νασίφ Μόρις και Γιάννης Γκούμας.

Στη μεσαία γραμμή, ο Έκι Γκονζάλες θα έχει δίπλα του και ενίοτε πίσω του τον Φλάβιο Κονσεϊσάο, αριστερά του τον Άντονι Σέριτς και δεξιά του έναν εκ των Μίκαελ Νίλσον ή Νόρντιν Βόουτερ. Οι δύο τελευταίοι ικανοποίησαν απέναντι στον Ακράτητο και διεκδικούν επί ίσοις όροις τη θέση.
Στη γραμμή κρούσης, ο Σάντορ Τόργκελε και ο Βαγγέλης Μάντζιος είναι οι αιχμές με τις οποίες ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να αναστατώσει την άμυνα των Καταλανών.

Πιθανές συνθέσεις
Παναθηναϊκός: Γκαλίνοβιτς, Δάρλας, Βύντρα, Μόρις, Γκούμας, Κονσεϊσάο, Γκονζάλες, Σέριτς, Νίλσον, Τόργκελε, Μάντζιος.
Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Μπελέτι, Πουγιόλ, Ολεγέρ, Φαν Μπρόνκχορστ, Μάρκες, Τσάβι, Ντέκο, Μέσι, Ροναλντίνιο, Ετό.

Διαιτητής: Ντε Μπλίκερε (Βέλγιο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK