Εκτός εαυτού ο Κάραγκερ, έφτυσε οπαδό της Γιουνάιτεντ!

Η ήττα της αγαπημένης του Λίβερπουλ, σε συνδυασμό με το πικάρισμα οπαδού της Γιουνάιτεντ, έφεραν την ακραία αντίδραση του Τζέιμι Κάραγκερ που μπορεί να του στοιχίσει την δουλειά του ως σχολιαστής σε τηλεοπτικό σταθμό (VIDEO).

Εκτός εαυτού ο Κάραγκερ, έφτυσε οπαδό της Γιουνάιτεντ!

Τα αισθήματα του Τζέιμι Κάραγκερ για την αγαπημένη του Λίβερπουλ, είναι αδιαμφισβήτητα. Άλλωστε πέρασε 17 ολόκληρα χρόνια στο "Άνφιλντ" κατακτώντας μεταξύ άλλων οκτώ τίτλους.

Μετά τον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ, που έληξε 2-1, ένας οπαδός των "κόκκινων διαβόλων" πλησίασε το αυτοκίνητο του παλαίμαχου οδηγού και του έκανε... καζούρα.

Ο Κάραγκερ μόνο ως πλάκα δεν εξέλαβε το πείραγμα και αντέδρασε ακραία φτύνοντας απ' το παράθυρο του αυτοκινήτου του, τόσο τον οπαδό της Γιουνάιτεντ, όσο και την 14χρονη κόρη του που καθόταν στην θέση του συνοδηγού.

Η απαράδεκτη αυτή κίνηση του Κάραγκερ, έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Νησί και υπάρχει τεράστιος, πλέον, κίνδυνος να χάσει την δουλειά του σχολιαστή αγώνων που έχει στο "Sky Sports".

Ο ίδιος, προσπάθησε να "κουκουλώσει" το όλο θέμα και με ανάρτησή του στο Twitter γνωστοποίησε στο κοινό ότι: "Ήμουν εντελώς εκτός ελέγχου και απολογήθηκα προσωπικά στην οικογένεια. Με πίκαραν στον αυτοκινητόδρομο ενώ ταυτόχρονα με βιντεοσκοπούσαν και έχασα τον έλεγχο. Καμία δικαιολογία"

Εκτός εαυτού ο Κάραγκερ, έφτυσε οπαδό της Γιουνάιτεντ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK