Eκτός ο Διαμαντάκος, μέσα ο Αφελάι για το ματς στην Ξάνθη

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, επέλεξε να αφήσει εκτός τον Διαμαντάκο, καθώς και τους τραυματίες Φουστέρ, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς ενόψει Ξάνθης. Αντίθετα κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ιμπραΐμ Αφελάι.

Eκτός ο Διαμαντάκος, μέσα ο Αφελάι για το ματς στην Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη εκτός έδρας και στη συνέχεια ο Βίτορ Περέιρα ανακοίνωσε για πρώτη φορά ως κόουτς των "ερυθρολεύκων" την αποστολή του αγώνα.

Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται οι τραυματίες Φουστέρ, Μποτία και Μιλιβόγεβιτς, ενώ η μόνη έκπληξη είναι ο αποκλεισμός του Διαμαντάκου, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος είχε "κοπεί" από τα δύο προηγούμενα ματς του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά τον Εντινγκά, δεν βρίσκεται στην αποστολή των πρωταθλητών καθώς βρίσκεται μαζί με την Εθνική ομάδα του Κονγκό για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αναλυτικά η αποστολή των "ερυθρολεύκων":

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αυλωνίτης, Βούρος, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Γιαννούλης, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι, Στρέζος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK