Έλαμψε η αλήθεια! Ο Σάντσο αποτίναξε από πάνω του την "λάσπη", ακόμα ένα "κόκκινο σημαιάκι" για Τεν Χαχ

Ο Άγγλος έκανε ένα μικρό ταξίδι στον χρόνο και έδειξε συνολικά με την ομάδα του πως ο τελικός... περιμένει.

PSG's Bradley Barcola, right, and Dortmund's Jadon Sancho compete for the ball during the Champions League semifinal first leg soccer match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at the Signal-Iduna Park in Dortmund, Germany, Wednesday, May 1, 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
(AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο ημιτελικός του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε μία πολύ ενδιαφέρουσα τροπή και αναμφίβολα προκάλεσε έντονα συναισθήματα. Πέρα από το αποτέλεσμα, η γερμανική ομάδα είχε την τύχη να έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Σάντσο. Ήταν τόσο καλός ο Αγγλος που έστρεψε τις "κακές γλώσσες" πίσω στο Μάντσεστερ και συγκεκριμένα στον πρώην προπονητή του.

Στην πραγματικότητα δεν ξεκίνησε τόσο καλά το παιχνίδι ο διεθνής εξτρέμ, όμως δεν άργησαν πολύ να ανεβούν οι ρυθμοί. Το αποτέλεσμα ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση στη μεγάλη σκηνή, καθώς ο Σάντσο κυριολεκτικά δεν έβλεπε αντίπαλο. Δημιούργησε τρεις ευκαιρίες και θα μπορούσε να τελειώσει τη βραδιά με δύο ασίστ αν οι επιθετικοί της Ντόρτμουντ ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Αλλά δεν ήταν μόνο οι πάσες. Ο Σάντσο ολοκλήρωσε επτά ντρίμπλες μόνο στο πρώτο ημίχρονο -περισσότερες από όσες κατάφερε σε ένα παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- και εντυπωσίαζε κάθε φορά που άγγιζε τη μπάλα. Είναι λογικό να αναρωτιέται κανείς πού βρισκόταν αυτή η έκδοση του ποδοσφαιριστή με τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν αφήνει στο απυρόβλητο τον Τεν Χαχ. Παρόλο που στην Ντόρτμουντ ο 24χρονος έκανε πράγματα και θαύματα, ο Ολλανδός δεν αξιοποίησε της τεχνικές του αρετές ούτε στο ελάχιστο. Βέβαια, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι και ο Άγγλος ποδοσφαιριστής δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στην Αγγλία, δεν διαχειρίστηκε σωστά τα συναισθήματά του και δίχως αμφιβολία διέθετε την ποιότητα για να προσφέρει τουλάχιστον τα τυπικά.

Όπως και να έχει, ο Σάντσο φαίνεται να βρήκε τον καλό του εαυτό και μάλιστα το κατάφερε στο καλύτερο timing. Η Ντόρτμουντ μετά την νίκη με 1-0 επί της Παρί πήρε ένα ελαφρύ προβάδισμα για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα είναι ο δεύτερος μετά το 2013. Μάλιστα αυτό θα συνιστά μεγαλύτερο επίτευγμα σε σχέση με εκείνο της τότε ομάδας του Κλοπ λόγω σημαντικής διαφοράς σε δυναμική και ποιότητα συνολικά.

Διαβάστε περισσότερα

Πάγωμα και τώρα υπεκφυγή, η υπόθεση του Ντέιβις δεν κυλά ομαλά

Η Λίβερπουλ τον άφησε στα κρύα του λουτρού, το ίδιο έκαναν και τα "Σφυριά" αλλά εκείνος θέλει ακόμη Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK