Έληξε η θητεία του Γκαγιάρδο στην Σαουδική Αραβία, δύο ονόματα "βόμβες" στο προσκήνιο

Ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο δεν θα είναι πλέον ο προπονητής της Αλ Ιτιχάντ καθώς αποχωρεί. Κορυφαίοι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του.

Coach Marcelo Gallardo of River Plate takes to the pitch prior a local league soccer match against Rosario Central in Bueno Aires, Argentina, Sunday, Oct. 16, 2022. This is Gallardo's last home match as the team's head coach, following his announcement that he is leaving River Plate at the end of the 2022 soccer season, after 8 and a half years and winning 14 official titles.(AP Photo/Gustavo Garello)
Έγινε γνωστός ο διάδοχος του Γκαγιάρδο AP PHOTO/GUSTAVO GARELLO

Αλλαγές στην Αλ Ιτιχάντ καθώς ο Μαρσέλο Γκαγιάρδο αποχωρεί από την ομάδα. Ο Αργεντινός δούλεψε στην Σαουδική Αραβία, ωστόσο όπως φαίνεται η περιπέτειά του στην Ασία ολοκληρώνεται και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την προπονητική στην Ευρώπη.

Πάντα, βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της Αλ Ιτιχάντ. Η συγκεκριμένη ομάδα, αυτή δηλαδή που αγωνίζεται ο Καρίμ Μπενζεμά, έχει τη δυνατότητα λόγω της οικονομικής της επιφάνειας να πλησιάσει τον οποιονδήποτε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, λοιπόν, από τον Ρούντι Γκαλέτι δύο είναι οι τεχνικοί τους οποίους έχει πλησιάσει η Αλ Ιτιχάντ. Ο πρώτος είναι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που απολύθηκε πρόσφατα από την Γιουβέντους και ο δεύτερος ο Ζοζέ Μουρίνιο που βρίσκεται στα ραντάρ ομάδων της Τουρκίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK