Έλληνας ο εκλεκτός του Μόγες για αντι - Μαγκουάιρ

Την περίπτωση του Ντίνου Μαυροπάνου φέρεται πως τσεκάρει η Γουέστ Χαμ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής μετά από το "ναυάγιο" στην υπόθεση Μαγκουάιρ.

Stuttgart's Sasa Kalajdzic, left, celebrates with Stuttgart's Konstantinos Mavropanos after scoring his side's second goal during the German Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Stuttgart, at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Michael Probst )
Ο Ντίνος Μαυροπάνος (AP PHOTO/MICHAEL PROBST )

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν ο Χάρι Μαγκουάιρ καθώς δεν συμφώνησε ποτέ στο ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ παρά το deal μεταξύ των δύο ομάδων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η αγγλική ομάδα στρέφεται πλέον σε άλλες επιλογές και φέρεται πως έχει προσεγγίσει την Στουτγκάρδη για λογαριασμό του Ντίνου Μαυροπάνου.

Ο Έλληνας αμυντικός ανήκει στην γερμανική ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι και προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην οποία και κατέγραψε 34 συμμετοχές, έχοντας στο ενεργητικό του 3 γκολ και 1 ασίστ.

Προς το παρόν, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο με την Γουέστ Χαμ να μην έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια επίσημη προσφορά για τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μαυροπάνο να βρίσκεται στη λίστα και της Νάπολι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Μπέλι έχει δαπανήσει 1 δις σε 18 μήνες και "ψωνίζει" από συγκεκριμένη ομάδα

Ντε Χέα: Μετά το "Χ" της Ρεάλ, τον αφήνει στο περίμενε και άλλο κορυφαίο κλαμπ

Απίθανη Αλ Χιλάλ: Έκλεισε και τερματοφύλακα από τα κορυφαία σαλόνια

News 24/7

24MEDIA NETWORK