Έλληνας σκόρερ πιάστηκε με 52 συσκευασίες κοκαΐνης!

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την εμπλοκή και σύλληψη γνωστού Έλληνα επιθετικού, ο οποίος βρέθηκε στην Λήμνο για να παραλάβει δέμα στο οποίο υπήρχαν 52 συσκευασίες με κοκαΐνη! Περίμεναν τον... παραλήπτη και πιάστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του. Δείτε PHOTOS.

Έλληνας σκόρερ πιάστηκε με 52 συσκευασίες κοκαΐνης!

Ξεκίνησε την καριέρα του ως επιθετικός πριν από περίπου μια 10ετία, με την ετικέτα του σπουδαίου ταλέντου. Μάλιστα στην πορεία είχε ακουστεί το όνομά του και για κάποιες από τις μεγάλες ομάδες, να πήγαινε ως μεταγραφή. Έπαιξε βασικά σε ομάδες που πρωταγωνιστούσαν στηνFootball League ,έχει περάσματα κι από ιστορικά σωματεία όπως ο Πανιώνιος, η Παναχαϊκή και η Λάρισα.

Την Κυριακή όμως, ο εν λόγω 27χρονος υψηλόσωμος Έλληνας ποδοσφαιριστής... πρωταγωνίστησε όχι με κάποιο γκολ που σημείωσε αλλά επειδή συνελήφθη σε υπόθεση με ...52,52 γραμμάρια κοκαΐνης! Συγκεκριμένα, μέσα στο αυτοκίνητό του, στην Μύρινα της Λήμνου (εκεί μεγάλωσε), μετά από έλεγχο που έκαναν στελέχη του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής σε δέμα που είχε παραλάβει από μεταφορική εταιρία του νησιού. Εντός του δέματος και σε σακούλα με ρύζι βρέθηκαν 52 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων!

Έλληνας σκόρερ πιάστηκε με 52 συσκευασίες κοκαΐνης!

Ακολούθησε η σύλληψη του 27χρονου, η κατάσχεση των ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, καθώς επίσης του οχήματος και μίας συσκευής κινητού τηλεφώνου για να οδηγηθεί την επομένη στη Μυτιλήνη, ενώπιον του Εισαγγελέα. Μάλιστα στη σχετική φωτογραφία φιγουράρουν και τα υπόλοιπα...προϊόντα που κατασχέθηκαν, όπως ντάκος, φακές, παξιμάδια και δυο μπουκάλια κρασί!

Η ανακοίνωση του Λιμεναρχείου:

"Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου. Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr).

Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου".

Έλληνας σκόρερ πιάστηκε με 52 συσκευασίες κοκαΐνης!

Β. Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK