Ελπίδες για μετονομασία από τη νέα σεζόν

Η Χαλ Σίτι επιβεβαίωσε ότι έχει ενημερώσει την ομοσπονδία αναφορικά με την επιθυμία της να μετονομαστεί σε Χαλ Τάιγκερς και οι πιθανότητες να γίνει αποδεκτό το αίτημά της από τη νέα σεζόν είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Ελπίδες για μετονομασία από τη νέα σεζόν

Η ομάδα της Premier League είχε το δικαίωμα να καταθέσει μέχρι την Τετάρτη νέο αίτημα μετονομασίας έπειτα από την περυσινή απόρριψη, όπερ και εγένετο, μόνο που και πάλι το συμβούλιο αποφάσισε να δώσει αρνητική απάντηση.

Ο Ασέμ Αλάμ, ιδιοκτήτης της Χαλ Σίτι, έχει προσφύγει επισήμως κατά της απόφασης και ελπίζει ότι θα πετύχει το στόχο του μέχρι την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Στιβ Μπρους δήλωσε σχετικά: "Όπως έχω πει επανειλημμένα, ο ιδιοκτήτης ήξερε εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι είχε το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης και ήθελε να το κάνει χωρίς φασαρίες. Δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι οι απόψεις του δεν έχουν αλλάξει. Οφείλουμε να τις σεβαστούμε.

Έχει κάνει αρκετά για το σύλλογο, τον έχει βάλει στο χάρτη και επενδύει τα χρήματα που κερδίζει με τόσο κόπο, επομένως δικαιούται να έχει την άποψή του. Ελπίζουμε να βρεθεί η χρυσή τομή. Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να αφήσουμε το θέμα στην άκρη, να σιγουρευτούμε ότι η Χαλ Σίτι/Χαλ Τάιγκερς θα παραμείνει στην Premier κι έπειτα να το συζητήσουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK