Ελπίζει ο Λούκε, "πονά" ο Σούνες

Ελπίζει ο Λούκε, "πονά" ο Σούνες
Oι πρώτες του εμπειρίες στην Αγγλία δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Με την ομάδα του να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και τον ίδιο να μένει εκτός για δύο μήνες, ο Αλμπέρτ Λούκε σίγουρα δεν αισθάνεται "δικαιωμένος" για την επιλογή του να αφήσει την Λα Κορούνια. Ο Ισπανός, εν τούτοις, δείχνει έτοιμος να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να επιστρέψει στα γήπεδα πολύ νωρίτερα απ' ότι υπολογίζεται.

"Eίμαι απογοητευμένος από τον τραυματισμό μου, αλλά πιστεύω ότι θα γυρίσω σύντομα. Αν λείψω 8-10 εβδομάδες θα είναι αρκετό διάστημα, αλλά πιστεύω ότι θα παίξω μπάλα νωρίτερα. Το κακό είναι ότι προσπαθούσα να μάθω να συνεργάζομαι με τους Αλαν Σίρερ και Μάικλ Οουεν και τώρα μένω πίσω. Ο τραυματισμός δεν με βοηθά και είναι εμπόδιο στην προσπάθεια μου να μπω στο κλίμα της ομάδας. Θα το προσπαθήσω όσο είμαι εκτός αγώνων", τόνισε ο Λούκε.

Η Νιούκαστλ αναμένεται να αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα από αριστερά, αφού και ο Σκοτ Πάρκερ δεν μπορεί να την βοηθήσει στον κυριακάτικο αγώνα με την Μπλάκμπερν. Ο Αγγλος αμυντικός αποβλήθηκε με την Φούλαμ, αλλά όπως τόνισε δεν θα εφεσιβάλλει την ποινή του, με αποτέλεσμα να χάνει την αναμέτρηση στο "Ιγουντ Παρκ".

Ο Γκρέιαμ Σούνες "πονοκεφαλιάζει" για τον αγώνα του Σαββάτου, αφού μετά τους Λούκε και Πάρκερ, εκτός αρχικού σχήματος κινδυνεύουν να μείνουν και οι Εμρέ, Ντάιερ, Σολάνο και Τσόπρα, όλοι λόγω τραυματισμού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK