Ελπίζουν για Μπεσέρα

Η επιθυμία του Λεάντρο Μπεσέρα να μην επιστρέψει στην Ατλέτικο Τουκομάν και να έχει το δικαίωμα να επιλέξει την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, γέμισε αισιοδοξία και χαμόγελα τους ανθρώπους του ΠΑΣ, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς την παραμονή του παίκτη στα Γιάννινα.

Ελπίζουν για Μπεσέρα

Ο Αργεντίνος μέσος, που φέτος αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας και βοήθησε στα μέγιστα για την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα, ενημέρωσε τους διοικούντες την Τουκομάν ότι δεν σκοπεύει να γυρίσει, θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της επιλογής του. Ωστόσο η υπόθεση του Μπεσέρα μόνο εύκολη δεν θεωρείται στα Γιάννινα, αφού έχει δεχτεί ήδη προτάσεις από άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας αλλά και του εξωτερικού. Το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι ένα αγκάθι για τους Γιαννιώτες οι οποίοι φέτος θέλουν να μειώσουν τα συμβόλαιά τους έως και 35%, αποφεύγοντας τα μεγάλα ανοίγματα.

- Στα Γιάννινα βρέθηκε ο Στεφάν Ντεμόλ προκειμένου να μαζέψει κάποια προσωπικά του αντικείμενα και να συναντηθεί από κοντά με τη διοίκηση με σκοπό να βρεθεί λύση στο οικονομικό. Ωστόσο οι δύο μεριές δεν κατάφεραν να έρθουν σε επικοινωνία και πλέον όλα είναι στον αέρα.

- Μέσα στην εβδομάδα θα επισημοποιηθεί η ανανέωση των συμβολαίων των Κηπουρού. Πάντου, Κυριάκου και Πατσατζόγλου με τον ΠΑΣ.

- Αναφορικά με το θέμα του προπονητή δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη, με το όνομα του Γιάννη Χριστόπουλου να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK