Ελπίζουν σε θαύμα

Ελπίζουν σε θαύμα

Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου
Με συγκρατημένη αισιοδοξία και την πίστη ότι τα ποδοσφαιρικά θαύματα δεν τελείωσαν με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Εθνική μας ομάδα, αναχώρησε η αποστολή του Άρη για τη Ρώμη, στις 7 το πρωί της Τρίτης. "Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας. Είμαστε έτοιμοι να πάμε σε ένα μεγάλο στάδιο και σίγουρα οι παίκτες μου θα τα δώσουν όλα. Πάντα όταν παίζεις προσπαθείς να κερδίσεις. Θα παίξουμε κι εμείς για τη νίκη και ελπίζουμε σε κάτι καλό. Άλλωστε όταν η Ελλάδα κέρδισε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν ένα μεγάλο θαύμα για πολλούς ανθρώπους. Όλα είναι πιθανά", δήλωσε ο Φιλανδός προπονητής Μάρτι Κουούζελα.

Χαμηλούς τόνους κράτησαν και οι παίκτες του Άρη. "Είναι ένα όνειρο για μας. Πάμε να παίξουμε με τη Ρόμα για ότι καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα εξαντλήσουμε κάθε ελπίδα για ένα θετικό αποτέλεσμα. Είναι για όλους μας μία πρόκληση", τόνισε ο Μίμης Μπενίσκος, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είπε: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η Ρόμα, πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς όμως εκπροσωπούμε τον Άρη, που είναι μεγάλη ομάδα αλλά και την Ελλάδα. Θα πρέπει να παλέψουμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να αγωνιστούμε για την ιστορία, το όνομα και την αξιοπρέπεια της ομάδας". Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα αγωνιστούν οι κίτρινοι στο 'Ολίμπικο' το βράδυ της Πέμπτης, ο νεαρός αμυντικός είπε: "Σε τέτοια παιχνίδια κοιτάς πρώτα να μην δεχτείς γκολ. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα κλειστούμε στην άμυνά μας. Θα παίξουμε όπως γνωρίζουμε και αν είμαστε και λίγο τυχεροί μπορεί να πάρουμε κάτι θετικό".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικήτας Ματθαίου, κλήθηκε να σχολιάσει την κίνηση της διοίκησης να προσκαλέσει στη Ρώμη όλους τους πρώην προέδρους της ομάδας. "Καλέσαμε όλους τους παλιούς προέδρους τιμής ένεκεν για να είναι εκεί. Κάποιοι ίσως να έρθουν αυθημερόν και είναι λογικό αυτό, αφού οι περισσότεροι είναι επιχειρηματίες και δεν μπορούν να αφήσουν για δύο μέρες τις δουλειές τους".

Σχετικά με το προσεχές παιχνίδι του Άρη με τη Ρόμα, ο Ματθαίου δήλωσε: " Ξεκινάμε για ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δεν μας απασχολεί τίποτε άλλο. Από τη στιγμή που δεν έγινε καμιά πραγματική πρόταση σε εμάς είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε ώστε να μπορέσει η ομάδα διοικητικά και αγωνιστικά να βρει τον εαυτό της και να επανέλθει στην Α’ Εθνική. Η Ρόμα είναι από τι μεγαλύτερες ομάδας στην Ευρώπη και το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Τον Άρη όμως να τον φοβάστε με τις μικρές ομάδας. Με τις μεγάλες έχει δείξει και στο παρελθόν ότι… πατάει καλά", δήλωσε χαριτολογώντας ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Κόσμος πάει κι έρχεται...

Στη Ρώμη άρχισαν να καταφθάνουν από την Τρίτη και οι φίλαθλοι του Άρη που θα βρεθούν στην κερκίδα και θα συμπαρασταθούν στο δύσκολο αγώνα των κίτρινων. Το ίδιο αναμένεται να γίνει και την Τετάρτη με αυτούς που επέλεξαν την διήμερη εκδρομή. Υπολογίζεται ότι περίπου 2.000 φίλαθλοι της ομάδας θα βρεθούν στο "Ολίμπικο" σε αντίθεση με τους φιλάθλους της Ρόμα που δεν δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ματς. Αυτόαναφέρει τουλάχιστον ο ιταλικός Τύπος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK