Έλυσε τον γρίφο ο Ντε Λαουρέντις: Ολοκληρώνει το deal με το μεγάλο αστέρι της Νάπολι

Πώς υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Βίκτορ Όσιμεν για την ανανέωση του συμβολαίου του ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis arrives at the Lega Calcio headquarter to attend a meeting, in Milan, Italy, Wednesday, July 4, 2012. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο ιδιοκτήτης της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις AP PHOTO/LUCA BRUNO

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Βίκτορ Όσιμεν από την έναρξη της σεζόν, ειδικά μετά τον έντονο διαπληκτισμό του με τον πρώην, πλέον, προπονητή της Νάπολι, Ρούντι Γκαρθία

Τα πράγματα στη θέση τους θέλησε να βάλει με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως η Νάπολι είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον παίκτη για την ανανέωση του συμβολαίου του, με το deal να αναμένεται να κλειδώσει το προσεχές διάστημα.

"... Είμαστε στα πρόθυρα των υπογραφών για την ανανέωση του συμβολαίου του..." ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ο οποίος μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι απέρριψε πρόταση μαμούθ από τη Σαουδική Αραβία για την πώληση του ποδοσφαιριστή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως μόνο το ένα πόδι του κοστίζει 200.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως το τωρινό συμβόλαιο του Όσιμεν εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 , ενώ το νέο του συμβόλαιο αναμένεται να έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το αδιανόητο ποσό που πλήρωσε ο Κέιν σε ξενοδοχείο μέχρι να βρει σπίτι στο Μόναχο

Ντε Χέα: Η αινιγματική ανάρτησή του μετά την νέα ήττα της Γιουνάιτεντ

Η Γιουνάιτεντ έχασε αλλά ο Τεν Χαχ είχε άλλη άποψη για το ματς και προκάλεσε απορίες

News 24/7

24MEDIA NETWORK