Έμαθαν το θάνατο του πρώην συμπαίκτη τους από την γιγαντοοθόνη!

Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε σοκ από την ανακοίνωση του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι! Οι πρώην συμπαίκτες του στην Κάλιαρι έμαθαν το θάνατό του πριν τη σέντρα του εκτός έδρας ματς με την Τζένοα από το μάτριξ του γηπέδου.

Έμαθαν το θάνατο του πρώην συμπαίκτη τους από την γιγαντοοθόνη!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του Νταβίντε Αστόρι.

Ο αρχηγός της Φιορεντίνα βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχαν καταλύσει οι "μωβ" πριν το σημερινό ματς με την Ουντινέζε.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμη, ωστόσο το ιταλικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε στο πένθος και ο κόσμος περιμένει απαντήσεις.

Η ιταλική ομοσπονδία ανακοίνωσε την αναβολή της αγωνιστής, και το Τζένοα - Κάλιαρι δεν έγινε νωρίς το μεσημέρι. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αναβλήθηκε λίγο πριν σέντρα, όταν στο μάτριξ του γηπέδου γνωστοποιήθηκε το τραγικό γεγονός!

Οι παίκτες της Κάλιαρι την οποία ο Αστόρι υπηρέτησε από το 2008 - 2014 ξέσπασαν σε κλάματα και οι οπαδοί της Τζένοα ζήτησαν να αναβληθεί το ματς. Οι δύο ομάδες, παρότι έτοιμες δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να τιμήσουν, έτσι, τη μνήμη του αδικοχαμένου Ιταλού, πατέρα ενός παιδιού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK