"Εμφανίστηκε" ο Κομίνης... διαδικτυακά!

Το κλείσιμο της ακροαματικής διαδικασίας για την υπόθεση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ είχε στο φινάλε μπόλικο... Γιώργο Κομίνη. Πώς "εμφανίστηκε" ο διαιτητής και σε τι δεν κατάφερε να δεσμευτεί απέναντι στον αθλητικό δικαστή Σπύρο Καποδίστρια. Πότε αναμένεται η απόφαση.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Κομίνης EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ περίμενε τον Γιώργο Κομίνη να καταθέσει για τα γεγονότα στην Τούμπα μπροστά στο δικαστή Σπύρο Καποδίστρια, ωστόσο ο διαιτητής δεν εμφανίστηκε στην αρχή της διαδικασίας παρά την επιμονή από την πλευρά του "δικέφαλου", που μάλιστα γι' αυτό το λόγο ζήτησε αναβολή.

Στο κλείσιμο αυτής όμως, το μεγάλο φινάλε άνηκε στον διαιτητή από την Θεσπρωτία...

Όπως έγινε γνωστό στην αίθουσα ο Κομίνης έστειλε δύο μέιλ, καθώς προσπάθησαν σε μία από τις διακοπές να υπάρξει επικοινωνία μαζί του.

Στην τοποθέτησή του, ο διαιτητής της Τούμπας ανέφερε: " Δυστυχώς, ως τις 28 Μαρτίου δεν είναι εφικτή η αυτοπροσώπως παρουσία μου για λόγους που αφορούν οικογενειακά προβλήματα. Σε συνέχεια του παραπάνω μηνύματός μου, δεν ξέρω αν θα είναι εφικτή η φυσική μου παρουσία και μετά την 28η Μαρτίου. Πάντως, δέχομαι να καταθέσω μέσω υπομνήματος αν κρίνεται αναγκαίο."

Από τα αρμόδια όργανα ο Γιώργος Κομίνης καλείται να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του τεθούν εντός 48 ωρών, ενώ οι ομάδες ζήτησαν με τη σειρά τους 48 ώρες μετά τον Κομίνη, να υποβάλλουν τα υπομνήματά τους.

Ο δικαστικός "μαραθώνιος" έξι ωρών ολοκληρώθηκε και αναμένεται από την Τετάρτη κι έπειτα να υπάρξει η απόφαση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK