"Εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού"

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού εξέδωσε ανακοίνωση για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, δημοσιοποιώντας τα σχέδια – σκελετούς για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή, που έρχεται σε αντίθεση με το νέο γήπεδο!

Ο Υφυπ Αθλητιμσου Γιωργος Βασιλειαδης συναντηθηκε με τον Δημητρη Μπαλτακο (προεδρο του Ερασιτεχνη Παναθηναικου) ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI/Sport
baltakos basiliadis EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμηςαπό τα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, μάθαμε σήμερα από τα ΜΜΕ ότι ανασύρονται σχέδια – σκελετοίγια το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή.

Είναι λυπηρό αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για όλους τους πολίτες της Αττικής να ανάγεται σε fast-track κατασκευής γηπέδου, καταλύοντας κάθε έννοια νομιμότητας και περιβαλλοντικών όρων, σε μια περίοδο που εντείνονται οι πιέσεις Δήμων, φορέων και πολιτών για την προώθηση υλοποίησης του σχεδίου για το Μητροπολιτικό Πάρκο Γουδή – Ιλισσός.

Είναι επίσης λυπηρό, να εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού, από τη στιγμή που ακόμα κι αυτοί που προβάλουν τη συγκεκριμένη πρόταση γνωρίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι δυνατόν, λόγω νομοθετικού πλαισίου και περιβαλλοντικών όρων, να κατασκευαστεί γήπεδο".

"Εμπαίζεται ο κόσμος του Παναθηναϊκού"
holargos goudi

News 24/7

24MEDIA NETWORK