Εμπαπέ: Γαλλικά λεξικά και ζουμ για να δουν τη σημείωση του Γκαλτιέ στο μπλοκάκι του

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που τίποτα δεν μένει κρυφό εάν κάνεις το λάθος να το εμφανίσεις έστω και λίγο. Ο προπονητής της Παρί έγραψε κάτι στο μπλοκάκι του για τον Εμπαπέ κι όλος ο κόσμος έψαχνε να βρει την ερμηνεία.

Εμπαπέ: Γαλλικά λεξικά και ζουμ για να δουν τη σημείωση του Γκαλτιέ στο μπλοκάκι του

Νον στοπ παίζονται τα επεισόδια του σίριαλ Εμπαπέ - Παρί. Στον απόηχο των δημοσιευμάτων περί απόφασης του Κιλιάν ν' αποχωρήσει τον Ιανουάριο από το Παρίσι και πως μάλιστα επιθυμεί Ρεάλ, ήρθε να δέσει και το... μπλοκάκι του κόουτς Γκαλτιέ ο οποίος άθελά του φανέρωσε μία σημείωσή του για τον Κιλιάν στις κάμερες!

Βγήκαν γαλλικά λεξικά, ζουμ επιστρατεύτηκαν για να αποκαλυφθεί η σημείωση. Βαρύνουσας σημασίας διότι εκ των βασικών θεμάτων της ημέρας αποτελεί η απογοήτευση του Γάλλου αναφορικά με το πώς τον χρησιμοποιεί ο κόουτς στο γήπεδο.

Εμπαπέ: Γαλλικά λεξικά και ζουμ για να δουν τη σημείωση του Γκαλτιέ στο μπλοκάκι του

Ακριβώς από πάνω βλέπετε τη σημείωση η οποία αρχικά μεταφράστηκε ως εξής: "Kylian pref (à droite)" το οποίο θα μπορούσε να σημαίνει ότι ο Κιλιάν (δηλαδή ο Εμπαπέ) προτιμά να αγωνίζεται στα δεξιά. Η αμέσως επόμενη εξήγηση που επικράτησε κιόλας ήταν η παρακάτω: "Kylian prof (à droite)!!" έγραφε τελικά ο Γκαλτιέ στο σημείωμά του το οποίο σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ο "Κιλιάν βαθιά στα δεξιά".

Σημείωση για να δέσει το στόρι: Ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλει να αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης κάτι που δεν γίνεται. Γι' αυτό και φημολογείται πως ένας από τους λόγους για τους οποίους θέλει να χαιρετήσει την Παρί είναι και ο παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα

Ουκρανία: Αστέρια εκατομμυρίων στη δίνη του πολέμου

Ο Βέρνερ στο "λιμάνι" του αποκηρύσσει το... τσάμπα λεφτά της Τσέλσι

Το viral post του λαβωμένου Ρούντιγκερ μέσα από το αεροπλάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK