Ο Εμπαπέ γκρινιάζει και γράφει ιστορία με γκολ στον Βλαχοδήμο

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και η Μπενφίκα δεν έχασαν από τον Εμπαπέ και την παρέα του ούτε στο Παρίσι. Ο Κιλιάν, πάντως, με το γκολ του κόντρα στον Όντι έγραψε ιστορία, έστω κι αν γκρινιάζει συνεχώς.

Paris Saint-Germain's Kylian Mbappe reacts after scoring his team's second goal during a friendly soccer match between Paris Saint-Germain and Urawa Reds at Saitama Stadium in Saitama, north of Tokyo, Saturday, July 23, 2022. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο πρώτος σκόρερ της Παρί στο UCL AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Νωρίς μέσα στην ημέρα την Τρίτη 11/10 η MARCA έριξε τη "βόμβα" της αναφέροντας σε ρεπορτάζ πως ο Κιλιάν Εμπαπέ ζήτησε από την Παρί ν' αποχωρήσει τον Ιανουάριο, στοχεύοντας μάλιστα να υπογράψει με την Ρεάλ Μαδρίτης. Κι ενώ τα δημοσιεύματα έδιναν και έπαιρναν ο Εμπαπέ είχε ματς το βράδυ...

Παρί και Μπενφίκα αναμετρήθηκαν έμειναν στο 1-1 με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να μην χάνει ούτε στο Παρίσι από την λαμπερή ομάδα του Νεϊμάρ (ο Μέσι ήταν εκτός λόγω τραυματισμού). Σκόρερ για την Παρί ο Εμπαπέ ο οποίος με πέναλτι έγραψε ιστορία για τον εαυτό του και το κλαμπ της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο Εμπαπέ έφτασε στα 31 γκολ στο Champions League κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας του στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο Γάλλος με το εύστοχο πέναλτι απέναντι στον Όντι ξεπέρασε τον Έντινσον Καβάνι ο οποίος είχε σταματήσει στα 30. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κιλιάν μετράει τέσσερα γκολ εφέτος στο UCL.

Αυτό είναι το γκολ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ρομπέρτο Κάρλος έστειλε τον κόσμο στον "κουβά" με το αγαπημένο του γκολ

Ο Ανρί χαρακτήρισε τον Εμπαπέ κακομαθημένο

News 24/7

24MEDIA NETWORK