Εμπαπέ: Η επιχείρηση ενός δισεκατομμυρίου της Ρεάλ για να γίνει ο Κιλιάν γκαλάκτικο

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται από το διεθνή Τύπο έτοιμη να μπει με άγριες διαθέσεις στην περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ.

France's Kylian Mbappe sits on the bench at the end of the World Cup final soccer match between Argentina and France at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Sunday, Dec.18, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά από το χαμένο τελικό AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να μην κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, αλλά ήταν σαρωτικός στο τουρνουά. Έκανε τα πάντα, έγραψε ιστορία και είναι μόλις 24 ετών (σ.σ. τα έκλεισε τις 20 Δεκεμβρίου).

Οι μυθικές εμφανίσεις του 24χρονου επιθετικού όπως αναμενόταν ξύπνησαν εκ νέου τις φήμες περί εμπλοκής της Ρεάλ Μαδρίτης στη μεταγραφή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δημοσιεύματα της ιταλικής Gazzetta dello Sport και της καταλανικής Sport δεν αποκλείουν γερό μπάσιμο του εμπνευστή των γκαλάκτικος, Φλορεντίνο Πέρεθ το καλοκαίρι του 2024 ή και νωρίτερα. Μία επιχείρηση αρπαγής του παγκόσμιου σταρ που θα κοστίσει στην Ρεάλ ένα δισεκατομμύριο ευρώ.

Τα δύο μέσα σημειώνουν πως οι Μαδριλένοι έχουν κάνει ήδη τη μελέτη τους στο συμβόλαιο του παίκτη που με τις απολαβές, τα μπόνους και τις προμήθειες που είναι απαραίτητο να μοιραστούν θα φτάσει κοντά στα 630.000.000 ευρώ σε βάθος τετραετίας.

Επίσης, επειδή ο παίκτης το 2024 θα μείνει μ' ένα χρόνο στη τωρινή συμφωνία του με την Παρί (εκπνέει το 2025), τότε οι Καταριανοί θα πιεστούν και θ' ακούσουν μία ενδεχόμενη προσφορά της Ρεάλ κοντά στα 150.000.000 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση η Ρεάλ φαίνεται πως θα προσπαθήσει άλλο ένα all-in στην υπόθεση: Κιλιάν Εμπαπέ, έχοντας ήδη μία αποτυχία στην πλάτη το περασμένο καλοκαίρι. Όταν όλα έμοιαζαν τελειωμένα ο παίκτης φέρεται να επέλεξε να μείνει στο Παρίσι.

Μάλιστα, τα δύο προαναφερθέντα Μέσα σημειώνουν πως ο Πέρεθ δεν φοβάται καθόλου το κόστος της μεταγραφής, καθώς θεωρεί ότι ο παίκτης αυτός είναι το μέλλον της ομάδας του. Κι όλα αυτά κόντρα στα ρεπορτάζ που ήθελαν τον Φλορεντίνο να λέει ότι όσο είναι πρόεδρος της Ρεάλ η πόρτα του Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι κλειστή για τον παίκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Εμιλιάνο Μαρτίνεζ: Η μεγαλύτερη ασέβεια είναι προς τον Μέσι

Νουσρέτ: Άνευ προηγούμενου επίθεση από Ιταλό ποδοσφαιριστή

Κιλιάν Εμπαπέ: Δεν παίρνει ποτέ ρεπό

News 24/7

24MEDIA NETWORK