Εμπαπέ: Ο Κιμπεμπέ απάντησε για την καθαίρεσή του από την αρχηγία της Παρί

Ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ τοποθετήθηκε αναφορικά με την καθαίρεσή του από τη θέση του υπαρχηγού της Παρί Σεν Ζερμέν.

France's Kylian Mbappe, right, and Presnel Kimpembe celebrate at the end of the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium, in St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. France won 1-0. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Εμπαπέ με τον Κιμπεμπέ AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Μετά από το πρόσφατο ματς Κυπέλλου Γαλλίας της Παρί ο κόουτς Γκαλτιέ έκανε γνωστό πως ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο νέος υπαρχηγός της Παρί, πίσω από τον Μαρκίνιος. Με αυτή την απόφαση ο προπονητής των Παριζιάνων καθαίρεσε ουσιαστικά από το ρόλο του τον Πρεσνέλ Κιμπεμπέ.

Ο διεθνής αμυντικός ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ παράλληλα διαπραγματεύεται νέο συμβόλαιο με τη διοίκηση της Παρί έκανε δήλωση σχετικά με την απόφαση. Όταν έγινε γνωστό πως ο Εμπαπέ πήρε προαγωγή γράφτηκε πως ο Κιμπεμπέ ήταν απογοητευμένος με την κίνηση αυτή.

Ωστόσο, ο κεντρικός αμυντικός με story έγραψε πως σέβεται την απόφαση της ομάδας, σημειώνοντας όμως πως δεν ενημερώθηκε νωρίτερα, γεγονός που σημαίνει ότι το έμαθε από τα Μέσα. Το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το '24. Η ΠΣΖ εδώ και μέρες, πάντως, φημολογείται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μίλαν Σκρίνιαρ ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ίντερ.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Η Ατλάντα θέλει να κάνει τον Γιακουμάκη το δικό της Φούντα

Λίβερπουλ: Η ισχυρή γυναίκα του ποδοσφαίρου πήγε στο Άνφιλντ κι άναψαν τα μεταγραφικά σενάρια

News 24/7

24MEDIA NETWORK