Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Το Contra.gr σάς παρουσιάζει τις πιο χοτ μεταγραφικές φήμες κάθε μέρα και λίγο πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου.

Juventus' Federico Chiesa during a Serie A soccer match between Juventus and Empoli, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
ο Φεντερικό Κιέζα AP

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου οδεύει προς την τελική ευθεία και μέσα από το Contra.gr θα έχετε την ευκαιρία να διαβάζετε τις πιο χοτ φήμες καθημερινά.

- Υπερβολικές θεωρεί τις απαιτήσεις της Έβερτον η Νιούκαστλ και κινείται για την απόκτηση ποδοσφαιριστή της Τσέλσι. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ

- Δημοσίευμα της SUN αποκαλύπτει τις απαιτήσεις του Μαρσέλο Μπιέλσα από την Έβερτον. Διαβάστε Αναλυτικά.

-100.000.000 ευρώ για χάρη του άσου της Γιουβέντους, Φεντερίκο Κιέζα σκοπεύει να βγάλει από τα ταμεία της μεγάλη ομάδα της Αγγλίας. Διαβάστε Περισσότερα εδώ.

-Ολοκληρώθηκε η "ληστεία" του Ιανουαρίου σπό την Τοτέναμ. Ο λόγος για τον Αρναούτ Ντανζούμα. Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.

-Δεν σταματά να εξετάζει ποδοσφαιριστές η Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τον Μπέλιγχαμ θέλει και Μουντιαλικό Ολλανδό. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

-Θυμάστε τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο; Τον είχε αγοράσει 40.000.000 η Τσέλσι και τον δίνει δανεικό από εδώ και από εκεί. Όλα δείχνουν πως φεύγει οριστικά. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Τσέλσι έχει "σκουπίσει" τις μεταγραφές. Διαβάστε ποιους ποδοσφαιριστές ζήτησε και πόσους πήρε ο προπονητής, Γκράχαμ Πότερ.

Ντόρτμουντ φέρεται να κερδίζει την κούρσα της απόκτησης του Ιβάν Φρεσνέδα κόντρα στην Άρσεναλ.

Φαμπρίτσιο Ρομάνο αναφέρει πως η Ατλάντα από το MLS συζητάει για την περίπτωση του Γιώργου Γιακουμάκη. Τι σημαίνει ο όρος Designated Player;

-Η εκπρόσωπος κορυφαίων ποδοσφαιριστών όπως ο Έρλινγκ Χάλαντ και ο Πολ Πογκμπά έκανε την εμφάνισή της στο Άνφιλντ. Με ποιον παίκτη συνδέεται λόγω Λίβερπουλ; Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

-Κυριαρχεί στον διεθνή Τύπο η φημολογούμενη επιστροφή της Αλ Νασρ στην υπόθεση Λούκα Μόντριτς. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να προσφέρει στον Κροάτη 100.000.000 ευρώ για 2,5 χρόνια. Οι Σαουδάραβες παρουσιάζονται να θέλουν τον εμβληματικό μέσο τώρα ή το καλοκαίρι. Δική του η επιλογή.

-Συμπαίκτης στην υπόθεση Ρεάλ - Μπέλιγχαμ ο πατέρας του Άγγλου. Φημολογείται πως μιλάει απευθείας με τη διοίκηση των Μαδριλένων και είναι υπέρ της μεταγραφής. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

Τσέλσι αγοράζει συνέχεια, αλλά πουλάει κιόλας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Μπλε έχουν βγάλει στο σφυρί τον Κρίστιαν Πούλισικ. Πολλοί οι ενδιαφερόμενοι. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK