Εμπαπέ, θέλει ν' αλλάξει το σύστημα της Παρί και στα πλάνα του δεν χωράει κάποιος από τους Μέσι ή Νεϊμάρ

Γαλλικό δημοσίευμα που αναπαράγεται και στην Ισπανία υποστηρίζει πως ο Κιλιάν Εμπαπέ επιθυμεί να αλλάξει το σύστημα που αγωνίζεται η Παρί Σεν Ζερμέν.

Paris Saint-Germain soccer players, Kylian Mbappe, left, Lionel Messi, center, and Neymar attend a press conference in Tokyo Sunday, July 17, 2022.(AP Photo/Shuji Kajiyama)
Η μαγική τριάδα στην επίθεση της Παρί AP PHOTO/SHUJI KAJIYAMA

Ό,τι γράφεται για τον Κιλιάν Εμπαπέ τα τελευταία χρόνια είναι χωρίς όρια. Το τι είναι αλήθεια ή ψέμα θα φανεί σε βάθος χρόνου ίσως και ποτέ.

Αυτή τη φορά η Parisien γράφει ότι ο Γάλλος σταρ της Παρί θέλει ν' αλλάξει το σύστημα που αγωνίζεται η ομάδα του κι έχει το δικαίωμα να το κάνει βάσει των συμφωνιών με τη διοίκηση Κελαϊφί προτού υπογράψει την επέκταση συνεργασίας.

Η MARCA αναπαράγει το συγκεκριμένο δημοσίευμα και γράφει πως ο Εμπαπέ δεν νιώθει άνετα με τον τρόπο που παίζει ο Γκαλτιέ αυτή τη στιγμή, δηλαδή σε τριάδα στην επίθεση παρέα με τους Μέσι και Νεϊμάρ. Οι τρεις άνδρες, μάλιστα, συνθέτουν μία μαγική τριπλέτα η οποία τα πάει εξαιρετικά φέτος.

Ο Εμπαπέ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, θέλει να παίζει με κλασικό σέντερ φορ και δεύτερο επιθετικό γεγονός που δεν χωράει στα πλάνα του κάποιον εκ των Νεϊμάρ ή Μέσι. Τραβηγμένο το σενάριο θα έλεγε κανείς...

Διαβάστε περισσότερα

Champions League: Επίσημο! Αυτή είναι η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης

Η ατάκα του Κλοπ για τον Κβαρατσχέλια τα λέει όλα...

Μπαρτσελόνα: Και ξαφνικά Μίκελ Αρτέτα

News 24/7

24MEDIA NETWORK