Έμπρακτη στήριξη του Ολυμπιακού στους πλημμυροπαθείς

Σύσσωμος ο Ολυμπιακός παρέχει έμπρακτη βοήθεια στους πληγέντες από τις φονικές καταιγίδες, κατοίκους της Μάνδρας.

Έμπρακτη στήριξη του Ολυμπιακού στους πλημμυροπαθείς

Ακόμη και μηχανήματα επιστράτευσε ο Ολυμπιακός για να βοηθήσει στον καθαρισμό των σπιτιών των κατοίκων της Μάνδρας που δοκιμάζονται έπειτα από τις φονικές καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ:

"Η εντολή του ηγέτη του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν από την πρώτη στιγμή σαφής: Ο οργανισμός του Ολυμπιακού να κάνει ό,τι χρειαστεί για να βοηθήσει τους πληγέντες από τις πλημμύρες, στη Μάνδρα Αττικής. Να προσφέρει έμπρακτη στήριξη, με υλικά αγαθά, πρώτης ανάγκης, εργαλεία, ιματισμό, ακόμη και μηχανήματα, προκειμένου να συνδράμουν στον καθαρισμό σπιτιών, από τις λάσπες που «έπνιξαν» τα πάντα. Η κινητοποίηση, η οποία ήταν άμεση, συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο, ενώ ο κ. Μαρινάκης ζήτησε από όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού να συνεχίσει να βοηθά, εμπράκτως, για όσες μέρες χρειαστεί ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας!

Έμπρακτη στήριξη του Ολυμπιακού στους πλημμυροπαθείς

Από το πρωί του Σαββάτου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο της περιοχής νέες προμήθειες σε είδη πρώτης ανάγκης. Παλέτες με πάρα πολλά μπουκάλια νερό, για την ανακούφιση των κατοίκων της περιοχής. Εργαλεία, όπως φτυάρια και άλλα, γαλότσες, νιτσεράδες και αδιάβροχα, κουβέρτες. Είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία οι άνθρωποι του Δήμου, υπό την καθοδήγηση της Δημάρχου κας. Ιωάννας Κριεκούκη θα διανέμουν σε εκείνους που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, καθώς και ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου, ανταποκρίθηκαν επίσης, στο κάλεσμα του Ολυμπιακού, να συνδράμουν στην προσπάθεια ανακούφισης των κατοίκων της Μάνδρας, στέλνοντας και εκείνοι μηχανήματα οδοποιίας και φορτηγά, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν στην περιοχή, για να καθαρίσουν αυλές και σπίτια από τις λάσπες! Μία σημαντική πρωτοβουλία και μεγάλη προσπάθεια, για να βοηθηθούν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι, οι οποίοι είδαν μέσα σε λίγες στιγμές την καταστροφή να απλώνεται γύρω τους...

Έμπρακτη στήριξη του Ολυμπιακού στους πλημμυροπαθείς

Παράλληλα, διατέθηκαν υδροφόρες, οι οποίες έχουν μία εξίσου σημαντική αποστολή: Να καθαρίσουν προαύλια σχολείων και εκκλησιών, να ξεπλύνουν επίσης αυλές σπιτιών, καθώς και πεζοδρόμια και οδοστρώματα, από τις λάσπες, οι οποίες έχουν «πνίξει» τα πάντα... Και δούλεψαν πάρα πολύ επάνω σε αυτό. Όπως και θα συνεχίσουν να δουλεύουν.

Τον συντονισμό της επιχείρησης και των μηχανημάτων που προσφέρθηκαν είχε ο Αντιδήμαρχος Μάνδρας, κ. Περικλής Ρόκας, καθώς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Καραϊσκάκης ΑΕ», κ. Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος βρέθηκε και σήμερα στη Μάνδρα Αττικής, μαζί με στελέχη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το προπονητικό κέντρο του Ρέντη και το Καραϊσκάκη, για να ενισχύσουν την προσπάθεια που γίνεται στην περιοχή, προκειμένου να σώσουν οι κάτοικοι ό,τι μπορούν από το βιός τους.

Έμπρακτη στήριξη του Ολυμπιακού στους πλημμυροπαθείς

Μία προσπάθεια η οποία δεν σταματά εδώ! Όπως προαναφέρθηκε, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Και για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να μπορέσουν τα πράγματα στην περιοχή να επανέλθουν σε μία κανονικότητα, όσο αυτό είναι εφικτό. Η στήριξη, όπως και να ’χει, θα συνεχίσει να είναι έμπρακτη και δεν θα περιορίζεται σε έναν τομέα. Από την παροχή υλικών αγαθών, ιματισμού, τροφίμων και νερού, μέχρι τη διάθεση έμψυχου δυναμικού, μηχανημάτων και ωρών εργασίας επί τόπου, ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να είναι ΠΑΡΩΝ εκεί όπου η ανάγκη τον καλεί, εκεί όπου ο συνάνθρωπος δοκιμάζεται!"

24MEDIA NETWORK