Εν αναμονή του Ακαλέ, ανακοινώθηκε ο Βιντάλ

Το μυαλό όλων στον Παναιτωλικό βρίσκεται στην απόκτηση του Κάνγκα Ακαλέ. Ωστόσο οι κυανοκίτρινοι δεν χάνουν χρόνο και προχώρησαν στην υπογραφή συμβολαίου με τον Βιντάλ, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την κάρτα του Ονουάτσι ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εν αναμονή του Ακαλέ, ανακοινώθηκε ο Βιντάλ

Αναμονή υπάρχει για την άφιξη του Ιβοριανού άσου και παρά τις δυσκολίες οι οποίες παρουσιάστηκαν, το θέμα βρίσκεται στη βούληση των ανθρώπων του Παναιτωλικού, οι οποίοι φαίνονται αποφασισμένοι να κλείσουν σύντομα τον παίκτη. Πάντως υπάρχει και η εναλλακτική περίπτωση του Σολτάνι, η οποία "πάγωσε" όταν ήρθε η θετική απάντηση για τον Ακαλέ την Τετάρτη και ενώ μάλιστα άνθρωπος της διοίκησης ετοιμάζονταν να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για τον πρώην παίκτη του Άρη.

Εν τω μεταξύ, ο Γιαβάν Νοέλ Βιντάλ υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως τον Ιούνιο του 2012 με δυνατότητα επέκτασης για ένα ακόμα χρόνο. Έχει γεννηθεί στις 10 Μαΐου 1989 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού αμυντικού. Ο αριθμός της φανέλας στον Παναιτωλικό του είναι το 15 και τη Δευτέρα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας.

Τέλος, στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ και με… το νόμο ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι, με πολλές πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι στα Ιωάννινα και να αγωνιστεί (μάλλον όχι βασικός). Ετοιμοπόλεμοι και ο Χαριστέας με τον Άντι ενώ ο Κούσας δεν είναι σε θέση να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον ΠΑΣ.

Απόντες θα είναι ακόμα ο μόνιμα πια τραυματίας Κουτρομάνος και ο τιμωρημένος Φερνάντες. Πάντως ο Τεννές θα έχει ελάχιστες απουσίες, σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα και η αναμέτρηση στην ηπειρωτική πόλη είναι κομβική για τις δύο ομάδες, πέραν του χαρακτήρα γειτονικού ντέρμπι.

Η ομάδα του Αγρινίου θα προπονηθεί ξανά το μεσημέρι του Σαββάτου και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή του ματς της Κυριακής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK