Εν αναμονή του Καμαρά

Εν αναμονή του Καμαρά

Φρενίτιδα ενθουασιασμού επικρατεί στις τάξεις της ομάδας της Βέροιας λόγω της έλευσης στην πατρίδα μας του Τιτί Καμαρά. Η "βασίλισσα του Βορρά" βρίσκεται μία ανάσα μακριά από το μεγάλο "μπαμ" της φετινής μεταγραφικής περιόδου αφού ο 33χρονος επιθετικός από τη Νέα Γουινέα, είναι ένας παίκτης ενγνωσμένης αξίας ο οποίος έχει περάσει από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στην καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άφιξη του Καμαρά στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (14/09) στις 23:00 και γι'αυτό το λόγο η διοίκηση της Βέροιας ναύλωσε πούλμαν που θα μεταφέρει φιλάθλους της ομάδας στη συμπρωτεύουσα για την υποδοχή του.

Ο Τιτί Καμαρά αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στην Σεντ Ετιέν (1990-95) και στη συνέχεια μεταπήδησε στη Λανς (1995-97) και στη Μαρσέιγ (1997-99). Τον Σεπτέμβριο του 1999 αποφάσισε να εγκαταλείψει τη Γαλλία και να πάρει μεταγραφή για τη Λίβερπουλ τη φανέλα της οποία φόρεσε για δύο χρόνια. Απο'κει και πέρα αρχίζει η πτωτική πορεία στην καριέρα του καθώς ακολουθούν τρεις σεζόν στη Γουέστ Χαμ με την οποία δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε ένα γκολ σε συνολικά, 11 συμμετοχές. Το 2002 άλλαξε ήπειρο και μεταγράφηκε στην Αλ Αχλί και η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Αλ Σαλιά. Πέρυσι επέστρεψε στην Γαλλάι για λογαριασμό της Αμιέν με την οποία πέτυχε 6 γκολ σε 13 συμμετοχές.

* Η Βέροια προχώρησε στην απόκτηση των Αλέν Μπάι και Χένρι Νουόσου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK