Ένα καλό συμβόλαιο Super League πληρώνει σε ποινές ο ΠΑΟΚ

Τι ποσό καλείται να πληρώσει ο ΠΑΟΚ μετά από τις τιμωρίες που του επιβλήθηκαν και πως προκύπτει η σχετική σούμα; Διαβάστε αναλυτικά.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο της "Τούμπας" στο ματς με την ΑΕΚ, ήταν σαφής: Αφαίρεση τριών βαθμών, στον "δικέφαλο του Βορρά" από το εφετινό πρωτάθλημα, και δύο από το επόμενο, τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών καθώς και τρία χρόνια αποκλεισμός στον Ιβάν Σαββίδη.

Όσον αφορά το χρηματικό σκέλος που θα κληθεί να βγάλει από τα ταμεία της η ΠΑΕ, από τις τιμωρίες που της επιβλήθηκαν, ανέρχονται συνολικά στα 208.000€.

Ξεκινώντας από την ποινή που επιβλήθηκε για το ματς με την Ένωση, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 63.000€ συν τα 100.000€ που επιβλήθηκαν στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη για την πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρα 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 19 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.).

Τα υπόλοιπα 45.000€ που λείπουν από την σχετική... σούμα, προκύπτουν από το ποσό των 15.000€ που... χρεώθηκε ο Λούμπος Μίχελ αλλά και στα 30.000€ για τα επεισόδια έλαβαν χώρα στον αγωνιστικό των "Ζωσιμάδων" και τα οποία έρχονται να βάλουν το... κερασάκι στην τούρτα.

Κοντολογίς, ένα καλό ετήσιο συμβόλαιο ομάδας που μπορεί να προσφέρει ομάδα της Super League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK