Ενάντια στη μεταγραφή του Γκρίνγουντ οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ

Οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ είναι αντίθετοι με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μέισον Γκρίνγουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και επιθυμούν ο σύλλογος να αποσύρει τη προσφορά του για εκείνον.

Ενάντια στη μεταγραφή του Γκρίνγουντ οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ
© 2021 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Η Μαρσέιγ οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο μεγάλο ποσοστό των φιλάθλων της ομάδας απαιτούν από την διοίκηση να μην προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άγγλου επιθετικού.

Η αιτία πίσω από αυτό το αίτημα των υποστηρικτών της Μαρσέιγ είναι η αμφιλεγόμενη υπόθεση αναφορικά με τις κατηγορίες κατά του Άγγλου επιθετικού το 2022 για βιασμό και βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του. Οι κατηγορίες εναντίον του μπορεί να αποσύρθηκαν σε δεύτερο χρόνο, ωστόσο οι φίλοι του συλλόγου θεωρούν πως η απόκτησή του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή δεν συνάδει με τις αρχές και της αξίες που πρεσβεύει η γαλλική ομάδα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Μαρσέιγ έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση για τον 22χρονο επιθετικό, η οποία ανέρχεται στα 32 εκατομμύρια, ενώ επίσης προβλέπεται προσθήκη μεγάλου ποσοστού μεταπώλησης.

Παρόλα, αυτά, μένει να φανεί αν οι μαζικές κινητοποιήσεις των φιλάθλων μέσω των social media και όχι μόνο θα σταθούν αρκετές προκειμένου να αλλάξουν οι συσχετισμοί της υπόθεσης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK