Ένας... φευγάτος "ψηφίζει" Ολυμπιακό και δεν το κρύβει!

Τα σενάρια είναι πολλά γύρω από το όνομά του. Τις τελευταίες ώρες έχουν οργιάσει οι φήμες ότι “σκάει” πρόταση για να φύγει, μιας και πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Όμως εκείνος προτιμάει να μείνει στον Πειραιά. Τo Contra.gr έχει το ρεπορτάζ για τον άσο του Ολυμπιακού που είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας και το άλλο στο Ρέντη!

Ένας... φευγάτος "ψηφίζει" Ολυμπιακό και δεν το κρύβει!

Πριν καλά-καλά μπει ο Ιούνιος και είχαν αρχίσει τα... όργανα. Πότε τον έστελναν στην Μάλαγα, πότε στην Σοσιεδάδ, πότε στην Εσπανιόλ. Όχι ο ελληνικός Τύπος, αλλά ο ισπανικός. Στην Ιβηρική είχαν “οργιάσει” και τον έβλεπαν εκτός Ολυμπιακού αυτό το καλοκαίρι.

Ο λόγος φυσικά για τον Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Ολυμπιακού και έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του, εώς ότου έρθει ο Βούκοβιτς που βρίσκεται μια ανάσα από τους Περιαιώτες.

Γιατί με την παρουσία του Βούκοβιτς στην ενδεκάδα, ο Μποτία ακόμα και να είναι στο ρόστερ, το πιθανότερο είναι να κάτσει στον πάγκο και να δει τον Σέρβο με τον Ρέτσο να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Εκείνο που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι για τον Ισπανό στόπερ δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Είναι γεγονός ότι κάτι “παίζει”, ότι υπάρχει ένα κλίμα πώς βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και μάλιστα κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες μία πληροφορία ότι η Μάλαγα του Μίτσελ ετοιμάζεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Εκτός από την Μάλαγα προστέθηκε και ενδιαφέρον από την Ρωσία. Πού είναι η αλήθεια και πού το ψέμα; Ναι, όντως υπάρχει ενδιαφέρον κυρίως από την Μάλαγα, αλλά μέχρι εκεί. Προς το παρόν δεν έχει φτάσει κάτι στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Φυσικά, στον Ολυμπιακό αν ερχόταν μία προσφορά για τον Μποτία, θα την συζητούσαν και δεν θα τους... χάλαγε κιόλας σε περίπτωση που αποχωρούσε ο Ισπανός. Άλλωστε, μια χαρά θα βολευτεί ο Χάσι με Βούκοβιτς, Ρέτσο, Σισέ και Νικολάου. Κι εκεί μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιήσει και τον Ρομαό ως έσχατη λύση. Αν τυχόν προκύψει θέμα και με τον Ρέτσο, τότε θα πάρει κι άλλο παίκτη ο Ολυμπιακός (Κοσάνοβιτς;).

Ας πάμε όμως στα όσα συμβαίνουν τώρα. Και το “τώρα” λέει ότι ο Μποτία είναι στο Βέλγιο, κάνει κανονικά προετοιμασία και στους συμπαίκτες του υποστηρίζει πώς θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Δεν πεθαίνει να επιστρέψει στηνPrimera Division.

Είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, είναι πλέον και ο πρώτος αρχηγός της ομάδας και θέλει να γίνει μέλος της ομάδας που στο τέλος της χρονιάς θα κατακτήσει το ιστορικό 8ο σερί πρωτάθλημα. Είναι κάτι που θέλει να το ζήσει. Όπως φυσικά και την επιστροφή στους ομίλους τουChampions League.

Από την άλλη όμως, είμαστε σε ελεύθερη αγορά. Ο Χάσι δεν θα τα έβαφε μαύρα αν ο Μποτία έφευγε αύριο. Άλλωστε, έχει ζητήσει στόπερ και είναι έτοιμος προς... άφιξη ο νέος παίκτης (Βούκοβιτς).

Και στον Ολυμπιακό, επαναλαμβάνουμε, μόνο αρνητικοί δεν είναι σε αυτό το ενδεχόμενο. Αρκεί φυσικά να ικανοποιηθούν οικονομικά. Είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει ζουμί η ιστορία με τον Μποτία και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, παρά τη θέληση του Ισπανού να συνεχίσει στο λιμάνι, οι πιθανότητες είναι προς το φεύγει και όχι προς το μένει. Κι αυτές οι πιθανότητες υπάρχουν ακόμα και τώρα που δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK