Ενδεχόμενο συστέγασης ΠΑΕ - Ερασιτεχνικής

Στην ΑΕΚ εξακολουθούν να αναζητούν χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια και στις γύρω περιοχές για στέγαση των γραφείων της ΠΑΕ που αναμένεται να συσταθεί. Σκέψη για συνύπαρξη με την Ερασιτεχνική, μετά την έξωση της τελευταίας.

Ενδεχόμενο συστέγασης ΠΑΕ - Ερασιτεχνικής
INTIME SPORTS

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εύρεσης χώρου που θα στεγάσει τη νέα ΠΑΕ ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν. Οι άνθρωποι της "Ένωσης" ψάχνουν χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και στις γύρω περιοχές οι οποίες συνδέονται με την ΑΕΚ, έχοντας έντονο "κιτρινόμαυρο" στοιχείο. Για την ώρα δεν υπάρχει κάποιο νεότερο και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σε περίπτωση που δε βρεθεί χώρος που θα ικανοποιεί τις ανάγκες της "Ένωσης", τότε τα γραφεία θα παραμείνουν στο Ολυμπιακό Στάδιο, κάνοντας... υπομονή μέχρι την ανέγερση του νέου γηπέδου προκειμένου να μετακομίσουν εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν βρεθεί χώρος στη Νέα Φιλαδέλφεια ή στις γύρω περιοχές (και το Νέο Ηράκλειο είναι μία από τις λύσεις που εξετάζονται) τότε ενδέχεται η ΠΑΕ να συνυπάρξει με την Ερασιτεχνική, η οποία βρίσκεται επίσης σε αναζήτηση χώρου για γραφεία μετά την έξωση της περασμένης Πέμπτης.

Αν τα γραφεία της ΠΑΕ μείνουν στο ΟΑΚΑ, τότε η Ερασιτεχνική θα αναζητήσει μία πιο οικονομική λύση στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς τα γραφεία του Σταδίου της Καλογρέζας είναι αρκετά μικρά για να στεγάσουν τη συνύπαρξη της εταιρείας με το μητρικό σωματείο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK