Ενδεκαδάτο... διαμάντι ετών 16 "τσίμπησε" η Τσέλσι

Το όνειρό του ζει ο Ίθαν Αμπάντου ο οποίος από την League Two θα περάσει τα... σαλόνια της Premier League με την Τσέλσι να "κερδίζει" στην κούρσα της απόκτησής του πολλές πρωτοκλασάτες ομάδες.

Chelsea manager Antonio Conte celebrates after Chelsea beat Stoke City 2-1 during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Chelsea manager Antonio Conte celebrates after Chelsea beat Stoke City 2-1 during the English Premier League soccer match between Stoke City and Chelsea at the Britannia Stadium, Stoke on Trent, England, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Παίκτης της Τσέλσι έγινε ο 16χρονος, Ίθαν Αμπάντου από την Έξετερ Σίτι. Ο νεαρός αμυντικός που'χει ήδη πάρει το χαρακτηρισμό του αντί-Τέρι, μεταγράφηκε στους πρωταθλητές Αγγλίας από την League Two εκεί που κατάφερε να... γράψει 13 συμμετοχές παρά το νεαρόν της ηλικίας του.

Για τον 16χρονο ποδοσφαιριστή, που έχει παίξει στις μικρές εθνικές της Ουαλίας και της Αγγλίας είχαν ενδιαφερθεί πρωτοκλασάτες ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, αλλά τελικά η Τσέλσι ήταν αυτή που τους κέρδισε όλους στο... '90.

Το ρομαντικό της υπόθεσης είναι ότι η Έξετερ και o προπονητής της, Πολ Τισντέιλ στηρίζουν απόλυτα την απόφαση του παίκτη να δοκιμάσει την τύχη του στην Τσέλι, υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK