Ενεργοποιήθηκε η Μίλαν και πάει αυτή για το μεγάλο "μπαμ", έχει αφήσει πίσω την Μπάγερν

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Μίλαν έχει βάλει μπρος τις μηχανές και πάει να πάρει παίκτη που έκανε θραύση στην Serie A. Τον ποδοσφαιριστή διεκδικεί μεταξύ άλλων και η Μπάγερν.

Burnley's head coach Vincent Kompany applauds before the English FA Cup quarter final soccer match between Manchester City and Burnley at the Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, March 18, 2023. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κομπανί AP PHOTO/JON SUPER

Οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έχουν αρχίσει από νωρίς να μπαίνουν σε μεταγραφικές μονομαχίες. Μίλαν και Μπάγερν για παράδειγμα φαίνεται πως συγκρούονται στο παρασκήνιο για τον Τζόσουα Ζιρκζί της εκπληκτικής τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε Μπολόνια.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι Ροσονέρι έχουν ενημερώσει την Μπολόνια ότι ενδιαφέρονται να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα των 40.000.000 ευρώ. Παράλληλα, η Μίλαν διαπραγματεύεται με τους εκπροσώπους του Ζιρκζί για να μπορέσει να βρει συμφωνία στους προσωπικούς όρους του παίκτη.

Σημαντικό στην όλη ιστορία είναι πως ο πρώην παίκτης της Μπάγερν -βάσει του δημοσιεύματος- είναι θετικός να παραμείνει στην Ιταλία, ενώ ο πρότζεκτ που του έχει παρουσιάσει η Μίλαν φέρεται να τον έχει ενθουσιάσει.

Για την ιστορία τις τελευταίες μέρες στην Γερμανία έχει γραφτεί αρκετές φορές ότι μία από τις επιθυμίες του Βινσέντ Κομπανί αποτελεί η επιστροφή του Ζιρκζί στο Μόναχο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK