Εννέα μέτρα χιόνι σε ποδοσφαιρικό γήπεδο!

Ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια χιονοθύελλας έχουμε δει. Με ομίχλη και μπόρες έχουμε δει. Αυτό που δεν έχουμε δει είναι αυτό που συνέβη στο ματς πρωταθλήματος μεταξύ Τρομσντάλεν και Ασάνε με το χιόνι να δημιουργεί ένα απίστευτο αποτέλεσμα (PHOTOS).

Εννέα μέτρα χιόνι σε ποδοσφαιρικό γήπεδο!

Οι Σκανδιναβικές χώρες είναι ανέκαθεν γνωστές για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Χιόνι ή βροχή, συνθέτουν την κλασική καθημερινότητα των Νορβηγών, με τις ποδοσφαιρικές ομάδες πολλές φορές να έρχονται αντιμέτωπες με τα... περίεργα καμώματα του καιρού.

Κάτι αντίστοιχο θα έχουν να θυμούνται και οι παίκτες της Τρομσντάλεν, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία Νορβηγίας, όταν την Κυριακή (2/4) αντιμετώπισαν τους μισητούς αντιπάλους, την Ασάνε.

Το ματς έγινε στο Τρόμσο, και ως συνήθως χιόνιζε γεμίζοντας το γήπεδο. Οι γηπεδούχοι όμως δεν ήθελαν να χάσουν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και κατάφεραν να καθαρίσουν το γήπεδο τελείως για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας.

Με τη διαφορά ότι πλέον υπήρχε μαζεμένο το χιόνι περιμετρικά του σταδίου, με τις φωτογραφίες να δείχνουν πως έχει δημιουργηθεί ένα... τεχνητό τείχος. Το χιόνι είχε φτάσει τα 9 μέτρα, με πολλούς οπαδούς να στέκονται μέχρι και πάνω σε αυτό, φτιάχνοντας μία τεχνητή κερκίδα!

Δείτε το απίστευτο γήπεδο:

Εννέα μέτρα χιόνι σε ποδοσφαιρικό γήπεδο!
Εννέα μέτρα χιόνι σε ποδοσφαιρικό γήπεδο!

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0, έχοντας φαίνεται... ως γούρι το μαζεμένο χιόνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK