Ένταση σε ομιλία του Τσίπρα με παλαίμαχο της ΑΕΚ (VIDEO)

Μικρής έντασης επεισόδιο δημιουργήθηκε στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ρόδο, με την προσωπική ασφάλεια του να παίρνει σηκωτό τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργο Τανίδη. Δείτε το VIDEO.

Ένταση σε ομιλία του Τσίπρα με παλαίμαχο της ΑΕΚ (VIDEO)

Ένταση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα την Πέμπτη (15/1) στη Ρόδο, όταν κάποιος από το πλήθος που βρισκόταν στην αίθουσα και κρατούσε κασκόλ της ΑΕΚ, άρχισε να φωνάζει συνθήματα για το υπό κατασκευή γήπεδο του "Δικεφάλου" στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρχικά δημιουργήθηκε η εντύπωση πως επρόκειτο για φίλαθλο της Ένωσης, ωστόσο όπως έγινε αργότερα γνωστό ο άνδρας αυτός ήταν ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Γιώργος Τανίδης.

Άνδρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα τον απομάκρυναν, χωρίς να υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα. "Είμαστε ένα δημοκρατικό κόμμα και με διάλογο λύνουμε όλα τα προβλήματα", σχολίασε για το συμβάν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε VIDEOS:

Ποιος είναι ο Τανίδης

Ο Γιώργος Τανίδης που δέχτηκε την επίθεση από την ασφάλεια του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο, είναι παλιός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Ήρθε στην Ένωση το καλοκαίρι του 1971, έμεινε στην Ένωση μέχρι το 1974 και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Παναχαϊκή. Στην Πάτρα έμεινε για έναν χρόνο ενώ ο δρόμος τον έβγαλε στη Ρόδο στην οποία παρέμεινε μέχρι το 1980 όπου τελείωσε την καριέρα του. Τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση Ντέμη Νικολαϊδη για το γήπεδο και τον ΣΥΡΙΖΑ

News 24/7

24MEDIA NETWORK