Εντός της Κυριακής κρίνεται το μέλλον του Βίσιο

Μέσα στις επόμενες ώρες θα κριθεί ουσιαστικά το μέλλον του Τόμας Βίσιο στον Εργοτέλη, καθώς το βράδυ της Κυριακής ο Πολωνός αριστερός οπισθοφύλακας θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Λαμπράκη, στην οποία δεν αποκλείεται να είναι παρών και ο Απόστολος Παπουτσάκης, προκειμένου να συζητήσουν το μείζον θέμα που έχει προκύψει.

Εντός της Κυριακής κρίνεται το μέλλον του Βίσιο
INTIME SPORTS

Όπως είναι γνωστό ο Βίσιο λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με την ΑΕΚ, ζήτησε να συναντηθεί με τον γενικό αρχηγό του Εργοτέλη, στον οποίο τόνισε ότι δεν μπορεί να αγωνισθεί, επικαλούμενος προσωπικούς-ψυχολογικούς λόγους. Το αίτημά του έγινε δεκτό, όμως η κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Ένωση, «πάγωσε» προσωρινά το θέμα, το οποίο μετατέθηκε για το πρωί της Κυριακής (22/1).

Πριν την έναρξη της Κυριακάτικης προπόνησης ο Βίσιο είχε εκ νέου συνάντηση με τον Σταύρο Λαμπράκη, στον οποίο ανέφερε και πάλι ότι κάποια προσωπικά-οικογενειακά θέματα τα οποία του παρουσιάσθηκαν του έχουν δημιουργήσει άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να ακολουθήσει ούτε την προπόνηση. Ο Πολωνός ανέφερε στον Λαμπράκη περισσότερες λεπτομέρειες του θέματος που του έχει παρουσιαστεί, όμως η λεπτότητα του ζητήματος και ο σεβασμός στην δεοντολογία, δεν επιτρέπει περαιτέρω δημοσιοποίησή τους, τουλάχιστον από την πλευρά του Contra.gr.

Οι Λαμπράκης και Βίσιο ανανέωσαν το ραντεβού τους για το βράδυ της Κυριακής (22/1) σε νέα συνάντηση που ορίσθηκε, στην οποία δεν αποκλείεται να δώσει το παρών και ο ίδιος ο Απόστολος Παπουτσάκης, προκειμένου να γίνει προσπάθεια να βρεθεί η ύστατη λύση και ο Βίσιο να ξεπεράσει το πρόβλημά του και να συνεχίσει στον Εργοτέλη ή να αποφασιστεί η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στην περίπτωση αυτή, θα ξεκινήσει ένας νέος γύρος συζητήσεων προκειμένου να αναζητηθεί η «χρυσή τομή» στη λύση του συμβολαίου που έχει και το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Στο άλλο θέμα που υπάρχει στην επικαιρότητα και έχει να κάνει με τον Σέρχιο Λεάλ, στον Εργοτέλη συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι δεν έχουν καμία απολύτως πρόταση για την παραχώρησή του, όχι από τον ΠΑΟΚ, αλλά και από καμία άλλη ομάδα. Δεν αποκλείουν όμως το ενδεχόμενο να έχει συμφωνήσει προφορικά ο ίδιος ο παίκτης με τους Θεσσαλονικείς, προκειμένου να συνεχίσει στην Τούμπα την καριέρα του, από το καλοκαίρι οπότε και μένει ελεύθερος. Αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, τότε οι διοικούντες τον Εργοτέλη δεν αποκλείεται να κινηθούν από τώρα ώστε να παραχωρήσουν τον παίκτη, προκειμένου να αποκομίσουν κάποια οικονομικά οφέλη.

Καθαρά αγωνιστικά, την Κυριακή το πρωί έγινε η πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, με τους παίκτες οι οποίοι ήταν βασικοί στον αγώνα με την ΑΕΚ να κάνουν χαλάρωμα και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά, με εξαίρεση τον Βίσιο για τους λόγους που προαναφέραμε και τον Σίλβα Ζούνιορ ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ανεβάζοντας όμως ρυθμούς. Ο Λεάλ προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Καραγεωργίου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εκτός βέβαια και αν προλάβουν οι εξελίξεις και αλλάξουν τα δεδομένα…

Κόντρα στην Ένωση οι Κουτισιανικούλης, Γιαλούσης και Κυριακίδης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι αναμετρήσεις στις οποίες θα εκτίσουν την ποινή τους. Απέναντι στον ΟΣΦΠ όπως είναι γνωστό έχουν δηλωθεί να απουσιάσουν οι Μπέτο και Φραγκουλάκης. Την Δευτέρα (23/1) ο Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη, με δύο το πρωί στις 9:30 και το απόγευμα στις 5:00

News 24/7

24MEDIA NETWORK