Έντρικ: Η Παλμέιρας μετά το deal μαμούθ με την Ρεάλ έβαλε τις βάσεις για άλλη μία κορυφαία πώληση

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λουίς Γκιγιέρμε ανακοίνωσε η Παλμέιρας. Στα 55.000.000 ευρώ η ρήτρα αποδέσμευσής του. Ποια μεγαθήρια τον θέλουν.

Palmeiras' Dudu, right, celebrates with teammate Endrick after scoring during a Brazilian soccer league match against Fortaleza in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Έντρικ πανηγυρίζει ένα από τα γκολ του (AP PHOTO/ANDRE PENNER)

Μετά τον Έντρικ, η Παλμέιρας βάζει τις βάσεις για να ολοκληρώσει ακόμα ένα μεγάλο deal καθώς ανανέωσε τη συνεργασία της μέχρι το 2026 με έναν ποδοσφαιριστή που απασχολεί πολλά από τα κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ.

Ο λόγος για τον 17χρονο μεσοεπιθετικό Λουίς Γκιγιέρμε, τον οποίο η Παλμέιρας "έδεσε" για άλλα 3 χρόνια βάζοντάς του μάλιστα και ρήτρα αποχώρησης ύψους 55.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τον ποδοσφαιριστή τσεκάρουν οι Μπάγερν, Λίβερπουλ και Τσέλσι, οι οποίες όμως δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του

Ο Γκιγιέρμε αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό και τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές με την Παλμέιρας, με 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Θυμίζουμε πως η Παλμέιρας θα λάβει από την Ρεάλ για τον Έντρικ ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους ενώ μεγάλα deal έχουν πραγματοποιηθεί και με νεαρούς Βραζιλιάνους από άλλες ομάδες όπως αυτό της Μπάρτσα με την Ατλέτικο Παραναένσε για την περίπτωση του Βίτορ Ρόκε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ κοιτάζει και Πορτογάλο στόπερ αξίας 60.000.000, ποια τα δεδομένα

Ροναλντίνιο: Ο Βραζιλιάνος σταρ πήγε για ποδοβόλεϊ και θυμήθηκε τις επόχες μαγείας στην Μπάρτσα

Τρομερός Γιακουμάκης: Ψηφίστηκε καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS ξεπερνώντας και τον Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK