Η Ρεάλ κοιτάζει και Πορτογάλο στόπερ αξίας 60.000.000, ποια τα δεδομένα

Την περίπτωση του Γκονσάλο Ινάκιο φέρεται πως έχει στα ραντάρ της η Σπόρτινγκ Λισαβόνας χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία για την αγορά του με ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ. Την περίπτωσή του παρακολουθούν κι άλλα μεγαθήρια.

Η Ρεάλ κοιτάζει και Πορτογάλο στόπερ αξίας 60.000.000, ποια τα δεδομένα
Ο Γκονσάλο Ινάκιο με τη φανέλα της Σπόρτινγκ AP

Για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς η σεζόν είναι μεγάλη και οι τραυματισμοί δεν έχουν αφήσει σε ησυχία τους Μερένχες.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν την ισπανική ομάδα να έχει έρθει σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για την αγορά του Γκονσάλο Ινάκιο αντί ενός ποσού κοντά στα 60.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, deal μεταξύ των δύο πλευρών δεν υπάρχει χωρίς αυτό όμως να σημαίνει πως η Ρεάλ δεν παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.

Ο 22χρονος Πορτογάλος στόπερ πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Σπόρτινγκ έχοντας ήδη 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Πορτογαλική ομάδα μέχρι το 2027. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Ρομάνο, την περίπτωσή του παρακολουθούν και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Νιουκάστλ, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση για την αγορά του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τρομερός Γιακουμάκης: Ψηφίστηκε καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS ξεπερνώντας και τον Μέσι

Σουάρες: Ο Ουρουγουανός δίνει παράταση στην καριέρα του για να γίνει το reunion

Ροναλντίνιο: Ο Βραζιλιάνος σταρ πήγε για ποδοβόλεϊ και θυμήθηκε τις επόχες μαγείας στην Μπάρτσα

News 24/7

24MEDIA NETWORK