Έντσο Φερνάντες: Τι έκανε τον Ρουί Κόστα να πει το "ναι"

Την αποκάλυψη πως η μεταγραφή του Έντσο Φερνάντες στη Τσέλσι είχε κλείσει για το καλοκαίρι αλλά η στάση του ποδοσφαιριστή τον έκανε να αλλάξει γνώμη, έκανε ο Ρουί Κόστα σε δηλώσεις του.

Argentina's Enzo Fernandez celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Ο Έντσο Φερνάντες έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον (AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN)

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League ολοκλήρωσε η Τσέλσι στο παρά... πέντε της μεταγραφικής περιόδου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες από τη Μπενφίκα αντί 121.000.000 ευρώ.

Οι "μπλε' του Λονδίνου πιέζαν καθ' όλη τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία, με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, Ρουί Κόστα να μην ρίχνει με τίποτα τις απαιτήσεις του.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Ρουί Κόστα μίλησε για τον Έντσο Φερνάντες και δε δίστασε μάλιστα να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη στάση του ποδοσφαιριστή όλο αυτό το διάστημα.

"...Τη τελευταία ημέρα των μεταγραφών συμφωνήσαμε να πουλήσουμε τον Έντσο στη Τσέλσι το καλοκαίρι αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα. Σ' εκείνο το σημείο είπα πως δεν μπορεί να παίξει άλλο για τη Μπενφίκα, σε καμία περίπτωση. Δε κλαίω για παίκτες που δε θέλουν να φορέσουν τη φανέλα μας..."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Πρώην wonderkid της παίρνει μεταγραφή σε πρωτάθλημα "έκπληξη"

Μπαρτσελόνα: Ανατροπή με τον παίκτη που δεν έκλεισε για... 18 δευτ.

Ζλάταν: Το "χουνέρι" του Πιόλι λίγο πριν την επιστροφή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK