Εντυπωσιακό φινάλε στους τελικούς του Coca-Cola Cup

Μια χρονιά γεμάτη ποδόσφαιρο, χαρές, συγκινήσεις, νίκες και χιλιάδες νέους στα γήπεδα του Coca-Cola Cup, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ, όπου 2 γήπεδά του μεταμορφώθηκαν σε ποδοσφαιρικές αρένες για τις ανάγκες του τελικού.

Εντυπωσιακό φινάλε στους τελικούς του Coca-Cola Cup

Η τελική φάση του μεγαλύτερου πανελλαδικού ποδοσφαιρικού τουρνουά 5Χ5, επιβεβαίωσε το κεντρικό σύνθημα “όλα για την μπάλα” και πρόσφερε ένα θεαματικό φινάλε.

Οι τρεις τελικοί στις ισάριθμες ηλικιακές κατηγορίες ήταν το αποκορύφωμα μιας διαδρομής, που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο, πέρασε από 9 πόλεις της Ελλάδας και 12 αθλητικά κέντρα, δίνοντας την χαρά της δωρεάν συμμετοχής σε περισσότερους από 11.500 νέους.

Το Σάββατο 10/5, οι 36 καλύτερες ομάδες του εφετινού Coca-Cola Cup, βρέθηκαν στο Κέντρο Αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ, διεκδικώντας το όνειρο της πρόκρισης στους τελικούς και ταυτόχρονα τα μεγάλα έπαθλα του τουρνουά, τη συμμετοχή, δηλαδή, σε ποδοσφαιρικά camp στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο συναγωνισμός υπήρξε έντονος και το επίπεδο πολύ υψηλό, αφού έπαιζαν οι καλύτεροι της χρονιάς. Την Κυριακή 11/5 είχαν ξεχωρίσει οι έξι φιναλίστ και οι τρεις τελικοί, που έγιναν το απόγευμα συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κόσμου στην κερκίδα του κεντρικού γηπέδου. Ανάμεσα στους φιλάθλους βρέθηκαν δυο μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, μέλη της χρυσής Εθνικής ομάδας, που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 2004, Αντώνης Νικοπολίδης και Άγγελος Μπασινάς.

Στο ΟΑΚΑ παρευρέθηκε αντιπροσωπεία των παικτών του Παναθηναϊκού, με επικεφαλής τον Διαμαντή Χουχούμη και τον Νίκο Μαρινάκη, σε μια μέρα γεμάτη δράση, μπάλα και παγωμένη Coca-Cola.

Εντυπωσιακό φινάλε στους τελικούς του Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS

• Στην κατηγορία 13-15 ετών κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα από το τουρνουά στις Αχαρνές και MVP αναδείχθηκε ο Γιώργος Μερτζάνης.

• Στην κατηγορία 16-17 ετών επικράτησαν οι The Legends από την Λάρισα και ο Γιάννης Στατήρης της νικήτριας ομάδας ήταν ο MVP του τελικού.

• Στην κατηγορία 18-19 ετών κυπελλούχος αναδείχθηκε η Rossoneri από τις Αχαρνές που είχαν στις τάξεις τους τον MVP του αγώνα Κέβιν Κοτζάι.

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος σχολίασε τα αποτελέσματα των τελικών και παρουσίασε με μοναδικό τρόπο τους φιναλίστ, MVPs και τις απονομές των κυπέλλων που έκανε ο Γενικός Διευθυντής Νοτιοανατολικής Ευρώπης της Coca-Cola, κος Vikas Chawla.

Εντυπωσιακό φινάλε στους τελικούς του Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS

Και οι τρεις MVP του τουρνουά πήραν ως έπαθλο ένα ζευγάρι Samba collection, που πρόσφερε η adidas.

Οι νικητές του μεγάλου τελικού στην μεγάλη ηλικιακή κατηγορία είναι έτοιμοι, πλέον, για το ταξίδι τους στη Ρώμη. Θα πάρουν μέρος σε ποδοσφαιρικό camp, με συμμετοχή Βραζιλιάνων προπονητών. Ανάλογες ποδοσφαιρικές εμπειρίες θα ζήσουν εντός Ελλάδος οι νικήτριες ομάδες των δυο μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών κατηγοριών.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις απονομές και το πανηγύρι των νικητών. Όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για του χρόνου στο Coca-Cola Cup της περιόδου 2014-2015.

News 24/7

24MEDIA NETWORK