ΕΠΑΕ: Στα μαλακά ο Παναθηναϊκός

ΕΠΑΕ: Στα μαλακά ο Παναθηναϊκός

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Λειβαδιάς, πριν τον αγώνα της τοπικής ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, δεν επέφεραν κάποια βαριά τιμωρία για κάποια από τις δύο ομάδες. Αναλυτικά οι αποφάσεις...

" Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της Ε.Π.Α.Ε., πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την α΄πράξη. Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την β΄ πράξη και επιβάλλει σ’ αυτή την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ από την α΄ πράξη. Δέχεται ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την β΄ πράξη και επιβάλλει σε αυτήν την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΕΚ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ την πειθαρχική ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης για τη συμπεριφορά του Α. ΚΑΝΑΒΙΤΣΑ(τεχνικός σύμβουλος προπονητή) . Επέβαλε στον Α. ΚΑΝΑΒΙΤΣΑ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ α) την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ για α΄ πράξη λόγω υποτροπής και β) την πειθαρχική ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης για την πράξη του Χ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ (Τεχ. Συμ. Προπονητή).

Επέβαλε στον Χ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΟΦΗ και στον Φ. ΠΑΤΙΝΙΩΤΗ (τεχνικός σύμβουλος προπονητή) την πειθαρχική ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης.

Επέβαλε ποινή αποκλεισμού ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας στον ποδοσφαιριστή Ν. ΜΑΧΛΑ της ΠΑΕ ΟΦΗ."

News 24/7

24MEDIA NETWORK