Επαφές Σέλτικ με Κιν

Πριν από μερικές ημέρες ο Ρόι Κιν έμεινε ελεύθερος αιφνιδίως από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά το βιογραφικό του και η πορεία του στα γήπεδα της Γηραιάς Αλβιώνας είναι κάτι παραπάνω από επαρκή στοιχεία ώστε να του χαρίσουν ακόμη ένα συμβόλαιο σε ομάδα κορυφαίου επιπέδου.

Επαφές Σέλτικ με Κιν

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ρόι Κιν έμεινε ελεύθερος αιφνιδίως από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά το βιογραφικό του και η πορεία του στα γήπεδα της Γηραιάς Αλβιώνας είναι κάτι παραπάνω από επαρκή στοιχεία ώστε να του χαρίσουν ακόμη ένα συμβόλαιο σε ομάδα κορυφαίου επιπέδου. Αυτή φαίνεται πως είναι η Σέλτικ, η οποία ήρθε σε επαφή με τον Ιρλανδό μέσο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, οι δύο πλευρές πλησίασαν η μία την άλλη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις. Να θυμίσουμε πως από τη στιγμή που είναι ελεύθερος, ο 34χρονος δεν υποχρεώνει τους επίδοξους μνηστήρες να πληρώσουν ομάδα. Ωστόσο, στη Γιουνάιτεντ, λάμβανε περί τα 150.000 κάθε εβδομάδα, ένα ποσό το οποίο προκαλεί σκέψεις στους "Καθολικούς".

Ο πρόεδρος της Σέλτικ, Μπράιαν Κουίν, ξεκαθάρισε πως ένα τέτοιο κασέ καθίσταται απαγορευτικό για προσφορά, ωστόσο η ηλικία του παίκτη αναμένεται να παίξει τον ρόλο της και να υπάρξουν οι απαραίτητες υποχωρήσεις. Βέβαια, ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδες της αγγλικής Πρέμιερσιπ, χωρίς πάντως να έχει προκύψει κάτι το απτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK