Επαφές της Εθνικής Ιταλίας με Μπονούτσι για την ενσωμάτωσή του στο τεχνικό επιτελείο του Σπαλέτι

Η Εθνική Ιταλίας επιθυμεί να εντάξει τον Λεονάρντο Μπονούτσι στην ομάδα συνεργατών του Λουτσιάνο Σπαλέτι έπειτα από τον πικρό αποκλεισμό από το Euro, με τις επαφές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Juventus' Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group H soccer match between Juventus and Paris Saint Germain at the Allianz stadium in Turin, Italy, Wednesday, Nov. 2, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πανηγυρίζει AP

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Εθνική Ιταλίας, αφού η ομοσπονδία της χώρας έχει έρθει σε επαφή με τον παλαίμαχο αμυντικό προκειμένου να τον ενσωματώσει στο τεχνικό επιτελείο του Λουτσιάνο Σπαλέτι ύστερα από τον απογοητευτικό αποκλεισμό από την Ελβετία.

Συγκεκριμένα, ο Μπονούτσι υπολογίζεται να αναλάβει ρόλο εντός των αποδυτηρίων. Αναφέρεται πως υπάρχει τεράστιος σεβασμός ανάμεσα στον πρώην τεχνικό της Νάπολι και τον ίδιο, καθώς και πως η απόφαση πρόσληψής του θεωρείται ειλημμένη.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ιταλός επιθυμεί να μην αποσυρθεί από τον χώρο του ποδοσφαίρου και αντιθέτως σκοπεύει να αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία ούτως ώστε μελλοντικά να κάνει την μετάβαση στην προπονητική, επομένως η ευκαιρία που του παρουσιάζεται μέσω της Εθνικής Ιταλίας δεν μπορεί να τον αφήσει ασυγκίνητο.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι είχε αξιοποιήσει μία αντίστοιχη ευκαιρία όντας συνεργάτης του Ρομπέρτο Μαντσίνι από το 2021 έως το 2022 βιώνοντας μεταξύ άλλων την κατάκτηση του προηγούμενου Euro, με τον ίδιο τον Ιταλό να αναλαμβάνει στη συνέχεια την Σπάλ και έπειτα την Ρόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK