"Επανήλθε ο Παναθηναϊκός για Στόιλκοβιτς!"

Η πορτογαλική "Α Βola" επαναφέρει στον… αφρό το "πράσινο" φλερτ για τον διεθνή Σέρβο επιθετικό της Μπράγκα, αναφέροντας πως η πορτογαλική ομάδα είναι ανοικτή πλέον να συζητήσει ενδεχόμενο δανεισμό του με οψιόν αγοράς. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

"Επανήλθε ο Παναθηναϊκός για Στόιλκοβιτς!"

Η περίπτωση του Νίκολα Στόιλκοβιτς της Μπράγκα είχε «ατονήσει» τα τελευταία 24ωρα, ωστόσο καταπώς φαίνεται δεν έχει βγει απ’ το «μικροσκόπιο» του Παναθηναϊκού για τη θέση του παίκτη που θα καλύψει το κενό του Μπεργκ, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζει ηA’Bola.

Πρωινό δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της πορτογαλικής εφημερίδας την Τρίτη (11/7) ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός έχει επανέλθει για τον διεθνή Σέρβο επιθετικό.

«Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει δικό του τον Στόιλκοβιτς. Ο Σέρβος της Μπράγκα είναι πολύ επιθυμητός στην Ελλάδα…» ανέφερε ο τίτλος του δημοσιεύματος και συμπλήρωνε μέσα. «Ο Σέρβος Στόιλκοβιτς είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει απ’ τη Μπράγκα, καθώς ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να πιέζει το πορτογαλικό κλαμπ για να γίνει η μεταγραφή. Ο ελληνικός σύλλογος υπολογίζει πολύ στον 24χρονο και το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρξει η κατάλληλη “συμφωνία”.

"Επανήλθε ο Παναθηναϊκός για Στόιλκοβιτς!"

Οι πληροφορίες τηςA’Bolaαναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό, βάζοντας μία οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του επιθετικού. Η Μπράγκα είναι ανοικτή πλέον στο να συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο, αρκεί να μπουν οι σωστές τιμές. Προς το παρόν η πορτογαλική ομάδα ζητάει τουλάχιστον 700.000 ευρώ για τον δανεισμό, μαζί με μία οψιόν αγοράς 4,5 εκατ. ευρώ». Αυτά τουλάχιστον ανέφερε το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Εδώ πρέπει να επισημανθούν 1-2 πράγματα. Πρώτον, στην προ ημερών επαφή με την πλευρά του παίκτη, οι «πράσινοι» είχαν προφορική συμφωνία μαζί του για απολαβές περίπου 300.000 ευρώ. Ήτοι διπλάσιες απ’ τις αντίστοιχες που έχει στη Μπράγκα. Και γι’ αυτό κι ο παίκτης θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και «ψηφίζει» Παναθηναϊκό.

Δεύτερον, μέχρι και το σαββατοκύριακο, ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Αντόνιο Σαλβαδόρ, κρατούσε «σκληρή» στάση, τονίζοντας πως ο παίκτης δεν παραχωρείται για τώρα ούτε ως δανεικός. Αν αυτό έχει αλλάξει στο ενδιάμεσο (λόγω της πίεσης και του Στόιλκοβιτς), είναι πολύ πιθανό να καθίσει τις δύο πλευρές στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, προκειμένου να γίνει προσπάθεια για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

News 24/7

24MEDIA NETWORK