Έπαθε... Ζωσιμάδες το γήπεδο της Οσασούνα!

Το γήπεδο της Οσασούνα έχει παγώσει στην κυριολεξία από την έντονη χιονόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα ο Γιάννης Γιαννιώτας να ετοιμάζεται για... παγοδρομία και όχι για ποδόσφαιρο (VIDEO).

Έπαθε... Ζωσιμάδες το γήπεδο της Οσασούνα!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αλησμόνητο παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη του 2012; Οι "Ζωσιμάδες" είχαν... παγώσει με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να καθυστερήσει κατά 40 λεπτά(!!), αφού όλοι περίμεναν το "ειδικό μηχάνημα" που θα.. εξαφανίσει τους πάγους.

Τελικά το "ειδικό μηχάνημα" δεν ήταν τίποτε άλλο από μία τεράστια... βούρτσα που απλά περνούσε πάνω από το παγωμένο γρασίδι και φυσικά απλά το... χτένιζε.

Ευτυχώς στην Ισπανία δεν είναι τόσο... μπροστά όσο στην Ελλάδα και έχουν βάλει μπροστά τα κανονικά μηχανήματα, με σκοπό να γίνει το ματς της Οσασούνα με την Βαγιαδολίδ.

Η χιονόπτωση έχει καλύψει τον αγωνιστικό χώρο, ενώ σε πολλά σημεία θυμίζει περισσότερο πίστα από παγοδρόμιο, οπότε ο διαιτητής θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα λίγα λεπτά πριν τη σέντρα (17:00 ώρα Ελλάδας).

Δείτε το επικό βίντεο από την "Ράδιο Αρβύλα" για το ματς του ΠΑΣ με τον Παναθηναϊκό (0-1 για την ιστορία) και αυτό με την Οσασούνα.



News 24/7

24MEDIA NETWORK