Έπεσαν οι μάσκες, μένει στην Μπάρτσα παρά την ηλικία του, κανένας φόβος για Εμπαπε

Μπορεί να μην έχει την λάμψη των προηγούμενων χρόνων, όμως εξακολουθεί να αποτελεί πολύτιμο "γρανάζι" για την ομάδα του Τσάβι.

Barcelona's Joao Cancelo celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League, round of 16, second leg soccer match between Barcelona and SSC Napoli at the Olympic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, March 12, 2024. (AP Photo/Emilio Morenatti)
(AP Photo/Emilio Morenatti) AP

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει πλέον κανένα λόγο να ανησυχεί σχετικά με τα σενάρια που ήθελαν παίκτη της στην γραμμή κρούσης να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν. Ο ίδιος ο Λεβαντόφσκι έβαλε τέλος στην παραφιλολογία γύρω από το όνομά του αναφορικά το μέλλον του. Επιπλέον δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Κίλιαν Εμπαπέ και την επικείμενη άφιξή στην Ρεάλ το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα

"Για μένα, όλα είναι ξεκάθαρα: θα μείνω στην Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν. Τη μια μέρα κάποιος γράφει ένα πράγμα, την επόμενη μέρα κάτι εντελώς αντίθετο. Για μένα, όλα εδώ είναι προφανή".

Οι δηλώσεις για Εμπαπέ

"Δεν είναι ακόμη επίσημο και είναι δύσκολο να σχολιάσουμε μέχρι να γίνει η ανακοίνωση. Οπότε ας περιμένουμε να επιβεβαιωθεί", δήλωσε ο Ρόμπερτ.

"Αν έρθει, θα έχει πλάκα να αγωνιστούμε μαζί του στη LaLiga. Δεν φοβόμαστε, το αντιμετωπίζω θετικά", πρόσθεσε ο Λεβαντόφσκι.

Επόμένως, ο 35χρονος αν δεν προκύψει κάτι απροσδόκητο θα συνεχίσει να φορά την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Αξίζει να σημειωθεί πως του χρόνοθ ο Πολωνός θα κλείσει τα 36, όμως αυτό δεν φαίνεται εν τέλει να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα, ενώ επίσης οι φετινές επιδόσεις του είναι πολύ θετικές.

Ο Λεβαντόφσκι εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν Μονάχου το καλοκαίρι του 2022 έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ. Την τρέχουσα σεζόν, ο Πολωνός επιθετικός έχει αγωνιστεί σε 38 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 19 γκολ και δίνοντας επτά ασίστ. Τέλος, το συμβόλαιό του με τους "Μπλαουγκράνα" έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι πιο viral μπορείς να δεις: Πήγε να δώσει το χέρι στον διαιτητή για την αφαίρεση της κίτρινης και έφαγε κόκκινη

Ο νέος CEO της Λίβερπουλ δεν προσπάθησε να τον μεταπείσει

News 24/7

24MEDIA NETWORK