Ο νέος CEO της Λίβερπουλ δεν προσπάθησε να μεταπείσει τον Κλοπ

Παρά την εκ νέου έλευση του Μάικλ Έντουαρντς στην Λίβερπουλ, η υπόθεση Κλοπ δεν ανοίγει...

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits in the dugout for play to start in the Europa League round of 16 first leg, soccer match between Sparta Praha and Liverpool at the Epet Arena in Prague, Czech Republic, Thursday, March 7, 2024. (AP Photo/Petr David Josek)
(AP Photo/Petr David Josek) AP

Ως γνωστόν, ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ανακοινώσει πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που είδαν μία μικρή ελπίδα για παραμονή του Γερμανού με την επιστροφή του Μάικλ Έντουαρντς ως διευθύνων σύμβουλος ποδοσφαίρου. Ο Κλοπ βέβαια ανέφερε ότι είναι "πολύ χαρούμενος" που βλέπει τον Έντουαρντς πίσω στο Άνφιλντ, αλλά δεν σκοπεύει να ανακαλέσει την απόφασή του να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Επιπλέον, Ο Κλοπ δήλωσε ότι οι δυο τους έχουν μιλήσει, αλλά ότι ο Έντουαρντς δεν προσπάθησε να τον πείσει να μείνει.

Οι δηλώσεις

"Όχι, γιατί, και αυτό είναι σημαντικό στη δουλειά, δεν είναι χαζός. Αυτό δεν είναι ένα θέμα για να μιλήσουμε γι' αυτό, για να είμαι ειλικρινής.

"Μπορείτε να φανταστείτε ότι αλλάζω γνώμη; Φυσικά και όχι. Δεν μπορώ να πω αυτό που είπα, ότι δεν έχω άλλο σύλλογο στην Αγγλία και μετά να υπογράψω για του χρόνου για τους "γείτονές" μας ή οτιδήποτε άλλο. Είναι τρελό.

"Δεν λέω αυτά τα πράγματα χωρίς να τα έχω σκεφτεί προηγουμένως. Δεν είναι ότι τώρα συνειδητοποιώ πόσο σπουδαίος είναι αυτός ο σύλλογος. Ξέρω ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στον κόσμο και τον αφήνω έτσι κι αλλιώς.

"Θέλω απλώς ο σύλλογος να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα. Είμαι πραγματικά σίγουρος ότι υπάρχει μια καλή βάση με τους σωστούς ανθρώπους στην ηγεσία. Είναι κορυφαία επιλογή".

Να θυμίσουμε πως ο Έντουαρντς ήρθε στη Λίβερπουλ το 2011 και διορίστηκε αθλητικός διευθυντής το 2016. Επί των ημερών του ο σύλλογος έκανε τρομερά καθοριστικές μεταγραφές, όπως στις περιπτώσεις των Άλισον, Βαν Ντάικ, Μανέ και Σαλάχ.

"Ο Μάικλ και εγώ είχαμε πάντα μια πολύ καλή σχέση", πρόσθεσε ο Κλοπ".

Διαβάστε περισσότερα

Μετατρέπουν τον Λαμίν Γιαμάλ σε Γιουσουφά Μουκοκό και αμφισβητούν την ηλικία του

Ο Σάντσο δυσκολεύει την Γιουνάιτεντ στον δρόμο προς το Champions league, οι άσπονδοι εχθροί της θα βοηθήσουν

News 24/7

24MEDIA NETWORK