Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αγρίτης

Στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων του Αιγάλεω μπήκε από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ανέστης Αγρίτης, θέτοντας έτσι τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του, Γιώργου Βαζάκα για την εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Ξάνθη.

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Αγρίτης
Στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων του Αιγάλεω μπήκε από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ανέστης Αγρίτης, θέτοντας έτσι τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του, Γιώργου Βαζάκα για την εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Ξάνθη. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμα μια μέρα ο Δημοσθένης Μανουσάκης και η παρουσία του στον κυριακάτικο αγώνα θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Εν τω μεταξύ, με ικανοποιητικό ρυθμό συνεχίζεται η παροχή καρτών εισόδου στους μικρούς φιλάθλους του Αιγάλεω, καθώς ήδη έχουν δοθεί 200 εισιτήρια, αριθμός που θεωρείται καλός από τη διοίκηση του «Σίτι». Χαρακτηριστικό της κινητικότητας είναι το γεγονός πως συνεχώς καταφθάνουν στα γραφεία του συλλόγου γονείς προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση με τα στοιχεία των παιδιών τους και να αποκτήσουν το εισιτήριο τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK