Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και αναλαμβάνει ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα (το τελικό ραντεβού με τον Σαββίδη έγινε το Σάββατο), είδηση που επιβεβαιώνει πως η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών είναι καρμική.

Στη σχετική ανακοίνωση με τίτλο "Και ο Πάμπλο Γκαρσία στην οικογένεια του ΠΑΟΚ", αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στην ομάδα σε συντονιστικό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αποδέχτηκε την πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ενώσει τις δυνάμεις του στην προσπάθεια αγωνιστικής αναγέννησης και συσπείρωσης, με όραμα να γίνει σύντομα η ομάδα η κορυφαία της Ελλάδας έχοντας στις τάξεις της άλλη μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που ανέδειξε ο Σύλλογος".

Σημειώνεται ότι το προσεχές διάστημα ο Πάμπλο Γκαρσία παίρνει και πτυχίο προπονητή, καθώς φοιτά ήδη σε ισπανική σχολή προπονητικής στη Μαδρίτη και τον Ιούνιο αναμένεται να είναι κάτοχος του UEFA Pro.

Γιώργος Σαββίδης: "Τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία"

Αναφορά στον Πάμπλο Γκαρσία έκανε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που ο Ουρουγουανός γυρίζει στον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα έγραψε στο instagram: "Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιστροφή του Πάμπλο, είμαι από τους πιο ευτυχισμένους. Τιμή και δόξα στον Πάμπλο Γκαρσία. Μου αρέσει πολύ ο χαρακτήρας του, είναι πολύ ευθύς άνθρωπος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ