Έπιασε τον Ντι Στέφανο ο Ρονάλντο

Ιστορία έγραψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφού με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Γιουβέντους, έφτασε τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο στην δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Έπιασε τον Ντι Στέφανο ο Ρονάλντο

Ο Πορτογάλος επιθετικός μπορεί να πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας απέναντι στην Γιουβέντους, όντας εύστοχος από το σημείο του πέναλτι, ωστόσο η σημασία του τέρματος για τον ίδιο ήταν τεράστια.

Ο Ρονάλντο με το χθεσινό του γκολ έφτασε τα 307 συνολικά με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όσα δηλαδή και ο "θρύλος" των Μαδριλένων την δεκαετία του '50 και του '60, Αλφρέντο Ντι Στέφανο. Πλέον οι δυο τους συγκατοικούν στην δεύτερη θέση και ο Πορτογάλος χρειάζεται μόλις ένα γκολ για να τον ξεπεράσει.

Πρώτος στα χρονικά για την Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Ραούλ με 323 γκολ, ωστόσο αν ο Ρονάλντο συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς και την επόμενη σεζόν, το πιο πιθανό είναι να τον ξεπεράσει.

Αξιοσημείωτη είναι πάντως η διαφορά συχνότητας στο σκοράρισμα μεταξύ των δύο στράικερ. Ο Ραούλ πέτυχε τα 323 γκολ σε 741 παιχνίδια, με μέσο όρο περίπου 1 γκολ ανά δύο παιχνίδια, ενώ ο Ρονάλντο έχει 307 σε 298 παιχνίδια! Κάτι παραπάνω δηλαδή από ένα γκολ ανά παιχνίδι.

Αναλυτικά οι 5 πρώτοι σκόρερς όλων των εποχών της Ρεάλ Μαδρίτης:

1. Ραούλ - 323

2. Κριστιάνο Ρονάλντο - 307

3. Αλφρέντο Ντι Στέφανο - 307

4. Σαντιγιάνα - 290

5. Φέρεντς Πούσκας 242

Διαβάστε ακόμη:

Τα ρεκόρ του Ρονάλντο (VIDEO)

Ρεάλ Μαδρίτης - Γιουβέντους 1-1 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK